View Single Post
Staro 10.11.2008., 16:52   #561
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Bang Pregled postova
jel nije buljšit da nemogu proć kroz grmlje,da nemogu skočit na neku kutijicu...i da ,nema svaka igra takve mane.neznam zašto toliko branite igru.neki je vole neki ne. svako ima pravo reć svoje mišljenje a ako se tebi ono nesviđa preskoči ga. Reagiraš kao da se to osobno tebe tiče. ili si nadrkanko ili te jebe pubertet
ne jebe me pubertet imam 25g, niti sam nadrkanko, nego mi jebeno nije jasno da samo gledate mane, da, istina u nekoj drugoj igri mozes proc kroz grmlje (to je stvarno ludnica i stvara wow efekt da mos mislit) i mozes skocit na neku jeb. kutijicu, al zato nemas ovako fino srocenu pricu, nemres palit ekipu, raskomadavat tijela (tj gust dok po nekom sipaš metke), nemas ovakvu grafiku, i ATMOSFERU koja je odlicna, meni je samo zao da mnogi procitaju te vase komentare i odmah u sebi stvore predrasude i umanje im gust igranja...
I jos jedna stvar, ne kuzim zasto uopce komentirate igru, jer ako vam je ovaj nastavak los, onda vam je i svaki prijasnji los jer svaki COD je linearan, ima gotovo isti zvuk, tj te mane koje vi spominjete, makar meni je i taj dio dobar.... sto znaci da ne volite COD serijal, i sto ce reci da vam mjesto na ovom topicu nebi trebalo biti.....
sh0kre je offline   Reply With Quote