Autor mamba69
Vlaho, ekipa ti dobro kaže....sigurno je ljudski faktor-negdje griješiš. Btw, koji put treba za uspješnu instalaciju OSX-a vratiti na raniju verziju biosa,pa kad ti se instalira, napraviti update na najnoviju verziju... Kako god bilo, znam i sam kako sam se namučio, stoga ti želim pomoći ako ikako mogu. U biosu prije instalacije odredi da ti boot bude DVD (samo za instalaciju, kasnije vrati), isključi virtualizaciju CPU-a, isključi sva clockanja, ACPI Suspend Type stavi na S1 (POS), HPET Support je disable, Limit CPUID Max. to 3-Disabled, No Execute Memory Protect-enabled.
Za svaki slučaj, spojen imaj samo disk na koji stavljaš OSX, svakako ga formatiraj kao journaled extended, i nebi smjelo biti problema. Ako ih i bude, javi,tada treba samo prilagoditi video drivere,rijeđe kernel (kao prvi instaliraj vanillu,on je najpodržaniji)...Puno sreće i strpljenja!
Nego, koju verziju patchanog OSX-a imaš (pokušavaš instalirati)? Zapravo ,ovo vrijedi za Kalyway 10.5.2, no koliko sam upućen,vrijedi i za kasnije verzije (5.3 i 5.4), ali ako imaš điđi OSX, tada je priča drugačija (trebaš usb i na njemu efi V8 ili kasniji) i u Biosu dizanje sa usb-a (ili F12, pa odaberi tu opciju).
Osobno me zanimaju iskustva svih koji imaju neku verziju Lea na lapu sa AMD procesorom; dakle svih onih koji nisu imali kompatibilan hardw, a prate ovu temu.
|