View Single Post
Staro 10.11.2008., 14:29   #483
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor mamba69 Pregled postova
Vlaho, ekipa ti dobro kaže....sigurno je ljudski faktor-negdje griješiš. Btw, koji put treba za uspješnu instalaciju OSX-a vratiti na raniju verziju biosa,pa kad ti se instalira, napraviti update na najnoviju verziju... Kako god bilo, znam i sam kako sam se namučio, stoga ti želim pomoći ako ikako mogu. U biosu prije instalacije odredi da ti boot bude DVD (samo za instalaciju, kasnije vrati), isključi virtualizaciju CPU-a, isključi sva clockanja, ACPI Suspend Type stavi na S1 (POS), HPET Support je disable, Limit CPUID Max. to 3-Disabled, No Execute Memory Protect-enabled.
Za svaki slučaj, spojen imaj samo disk na koji stavljaš OSX, svakako ga formatiraj kao journaled extended, i nebi smjelo biti problema. Ako ih i bude, javi,tada treba samo prilagoditi video drivere,rijeđe kernel (kao prvi instaliraj vanillu,on je najpodržaniji)...Puno sreće i strpljenja!
Nego, koju verziju patchanog OSX-a imaš (pokušavaš instalirati)? Zapravo ,ovo vrijedi za Kalyway 10.5.2, no koliko sam upućen,vrijedi i za kasnije verzije (5.3 i 5.4), ali ako imaš điđi OSX, tada je priča drugačija (trebaš usb i na njemu efi V8 ili kasniji) i u Biosu dizanje sa usb-a (ili F12, pa odaberi tu opciju).
Osobno me zanimaju iskustva svih koji imaju neku verziju Lea na lapu sa AMD procesorom; dakle svih onih koji nisu imali kompatibilan hardw, a prate ovu temu.
iDeneb 10.5.5
Imam jedan jedini disk koji sam formatirao 100gb na njemu particiju kao taj journaled extended.
Pogasio sam sve one gluposti sa procesorom
Bios mi je F7, najnoviji je F12.
Tako sam i napravio pomoću F12 da buta sa dvd onetime
bio je na stock clockovima

jedino ove gluposti druge nisam dirao misliš da bi to trebalo pomoć?

Zašto je to tako nepošteno ovaj V3rt!g(o)
je bezveze instaliraval i uspjelo mu je pa mu se ne sviđa os, a ja tolko želim to i znam šta je macos inače, ne mogu dobit to sranje
M.Vlahovic je offline