View Single Post
Staro 10.11.2008., 13:59   #22
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Dobro, to su ekstremi kao i na kladari sa 5kn dihnut 400 somova ali mene zanima realno KONSTANTNO pozitivno poslovanje, dakle u tim okvirima kojili bi bio mjesecni pozitivni postotak.

jos nesto, neovisno koliko se novaca ima na racunu(recimo $500) koliko se maksimalno % riskira dnevno(znam da ovaj % pada sa kolicinom novca) ali za 500 USDa?
mozes provjeriti tocno kako se kretao graf na tom natjecanju. Oni su svi startali sa 10 000 USD a prvo mjesto je osvojio taj ukrajinac Better sa 130.000 USD u 3 mjeseca. Ali ako provjeris chart, vidjet ces da je u prvih mjesec dana startao sa 20 USD u plusu prvi trejd, a zatim 40 minus drugi trejd...pa zatim malo kasnije 500 plus pa 200 minus. Poanta je da on novce nije povlacio, vec je svaki put trejdao jos veci lot. Nije on imao 100% uspjesne trejdove, kako bi se dalo pomisliti, a i to se moze. Kad bi ti trejdao kao on, sa 500USD bi u tri mjeseca imao 6500 USD, za jos 3 mjeseca 84500 USD. Ja sam tek poceo s nekim lijevim robotom, a u izradi je onaj pravi i naravno tek nakon duzeg vremena cu ti moci reci jesam li zaradio ili nisam...ali potencijal je tu...
Igneos79 je offline   Reply With Quote