Citiraj:
Autor AMD
Početak je bio jako težak. Največi problem je bio jer sam tek tada shvatio da imam ruke i nisam znao kuda s njima.  Znao sam raditi noćnu, ovaj do mene puši ko turčin, nikad neču zaboravit pušio je Winston 100s, a ja karakter kao neću. Ruka mi je sam išla u džep di su bile cigarete.
U početku mi je bilo najteže piti kavu bez čika. Ali moraš biti karakter.
Ako si jednom prestao i opet počeo pušiti drugi put će ti biti još teže prestati jer ćeš živjeti u iluziji da to možeš.
Zdebljat ćeš se sigurno jer kad nebudeš znao šta bi ići ćeš u frižider dok si prije zapalio cigaretu. Nema tu nikakve ovisnosti o nikotinu i sl. Mogu iz iskustva reči da su to gluposi. Sve je to samo u glavi i ful je jednostavno.
Ili HOČEŠ ili NEČEŠ. Sloboda odabira. Jer ako sam ja mogao nakon 15 godina i 2 kutije dnevno i moj frend nakon 15 godina i 3 kutije dnevno, vjerujem da mogu svi. Ali kažem stvar je osobnog odabira i nikome to ne zamjeram niti sam sad kao nepušač zlonamjeran i da nešto glumim kao da mi smeta jer ako me nije ubilo nakon 15 godina aktivnog pušenja neće me ubiti niti kao pasivnog pušača.
|
Ma da !!!
Nije da nije tesko, al uspije se ak` se ima volje i cvrsto se odluci !!!
Ja sam čađio od 8. osnovne (ferije izmedju osnovne i srednje, sjecam se ko da je jucer bilo) pa sve do unazad 3 godine. Znaci imam nekih 15 godina pusackog staza.
Samo, kad si mlad, puca ti kurac u junackoj guzici za zdravlje ... pusis, a ni sam neznas zasto, mislis, faca si (sam za sebe

)???!!!! Prestati pusiti, zasto jebate ?
A onda nakupis nesto pameti tokom godina, prodju te brije i izlasci, tj malo su rjeđi. I pocnes ripati, kasljati, jebu te pluca, kazes sebi navuko sam prehladu

jutarnja sracka je sve cesca jer se prepusis, tjera te povracati, jutarnji zelembac svako jutro posjeti

i to te jebe.
Sve to aktivira neki okidac u mozgu, pa uvidis da nevalja to ... da i nisi neka "faca" bio

Prvi tjedan je najgori. Puca te kriza, malo si nervozan, problem sa rukama je tu ... A di cu s rukama, jebote ... mos misliti apsurda, di cu s rukama

to me jebalo do jaja. I stvarno treba volja, jebacka volja i moras biti karakter. Nikorete i ostala sranja samo mazu oci i nista tebi nemoze pomoci ak nisi dosljedan. Al prodje tjedan, mjesec, godina. Skontas da imas džepove pa ruke u džep stavis

Dok sam pusio uvijek sam mislio, svi puse covjece. Sad kako nepusim uvidjam do to i nije tako, ipak velika vecina nepusi, sta ti je ovisnost ...