View Single Post
Staro 10.11.2008., 13:17   #19
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Ja bih ti preporucio da pronjuskas sto se nudi na netu te na mojnovac internet portalu. Ja sam sebi odabrao Alpari, ali imas ih preko 200. Neki koriste svoje programe, neki metatrader. Metatrader mi je najbolji upravo zbog mogucnosti koristenja robota, no nece ti sve firme dozvoliti da se njim i sluzis, kao sto je npr ODL. Kad skines platformu, obavezno napravi scan i provjeri ping do njihovog servera, bilo bi pozeljno da je ispod 250ms. Ali pazi jednu stvar:svi oni se ogradjuju od toga da se njihov server moze srusiti. Dakle ako im se server srusi i ti popusis novce, nikome nista. Takodjer, moze biti spor odziv servera, pa se tvoj "shopping" dogodi kasnije nego sto je trebao. I treca stvar, neki od njih rade "provjeru" tvoje trgovine, sto dodatno oduzima vrijeme i na gubitku si. Dobro procitaj njihov statut prije nego sto otvoris racun kod njih...
Hvala, dobio sam preporuku za "Easy Forex" oni koriste Javu i nemaju bas neki "real time graf", ali tako i tako cu koristiti nekoliko drugih grafova(demo sa Metatraderom i sl.) pa mislim da mi i to i nije bitno. koliko(ako nije tajna) okranes love mjesecno na forexu, mozes mi i na PM odgovorit ako ti je bed postat tu, naime ja sam cuo da se da i 20% mjesecno natuc sasvim normalno.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote