Citiraj:
Autor crofx
dobar broker, dobra platforma...
osobno sam isprobao preko 100tinjak EA i ono što je kod svih isto je da rade do jednog trenutka. Robot ne može znati što se trenutno događa u svijetu i ne uspije reagirati na vijesti koje ''ubiju'' njegove otvorene pozicije. To može, za sada, jedino ljudska ruka.
Primjer jednog EA koji je u 2 mjeseca sa 5.000 došao do 25.000 i onda je u 5 dana sve izgubio...
Ono što je dobro kod robota što se možete naučiti i vidjeti kada je nešto dobro zašto je to bilo dobro i obrnuto...
pozdrav!
|
Upravo to mi se i dogodilo. Trgovao sam na usd/jpy m15 chartu i dolar ode dole. Robot kupio, a dolar otisao jos ful dole, umjesto da se digne. Sad nagovaram programera da ubaci "citanje" vijesti u robota ako je ikako moguce, bas da se to sprijeci.
Nego vidim na netu neko natjecanje u robotima. Navodno je neki ukrajinac prosle godine sa svojim robotom sa pocetnih 10.000 USD napravio 130.000 USD u 3 mjeseca i pobijedio na natjecanju. Jel to tocna informacija ili su to samo neki bogus podaci da se navedu ljudi? Btw, vidim da se kod ODL-a vise ne smiju koristiti roboti....valjda su na gubitku...
@AMD:
Nije prosla baba sa kolacima...baba tek dolazi. Firme koje su prije poslovale na forexu su bile nelegalne, i imam osjecaj da si bio upravo u jednoj takvoj. Lova koja se nudila kao moguci dobitak je bila ogromna. finanzasforex.com dan danas nudi cini mi se 60% mjesecnog anuiteta, no o cemu se radi: oni posluju tako da isplacuju sve dok dok su uplate vece od isplata. Jedan covjek je bas isao provjeriti kako to oni posluju i saznao da su oni u forex ulozili 1000 USD, tocno onoliko koliko je potrebno da mogu postati partner firma. A svu lovu koju su ljudi uplatili, oni su zadrzali. Dodali su opciju da svaki korisnik moze pozvati druge korisnike i dobijati pola posto od njihove cifre, dakle nekakva piramida. I ljudi su masovno usli u ti. Takva firma je i matshare, u koju su u Hrvatskoj ljudi uplatili preko milijardu kuna. No onog trena kad uplate postanu manje od isplata, ili netko zovne FBI, policiju ili nekog da malo pronjuska, oni objave masovni gubitak na web stranici, i svi koji su ulozili sve sto su imali odnose doma gace na stapu. Oni koji su medju prvima ulozili su povratili ulog i zaradili ogromne novce, ali masa ljudi ispod njih je popusila...
Upravo zato sam ja trazio legalnu firmu, ali nije mi uspjelo i cini mi se bolja opcija platiti nekome da mi napravi robota i legalno trgovati i zaradjivati, nego ovo gore navedeno...