View Single Post
Staro 10.11.2008., 12:37   #794
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
1. Istina, ali koliko im treba do 150? A koliko nekom od recimo 120ks?
Neznam zasto svi bas to isticu kao glavni razlog, ako je cesta duza od 500m a vecina ovih di se nesrece teskih razmjera desavaju je svaki auto moze ici 150km/h
Citiraj:
2. Ne mora bit da su noviji, neka stara kanta sa 120 ks teško da ima i dobre kočnice i dobre amortizere (i o tom ovisi zaustavni put), a o ESPu neću ni riječ reć, druga stvar je novi auti koji koštaju toliko da ih mogu vozit samo tatini i mamini sinčeki a njih boli lijevo jaje za 100 ks
Upravo to, najvise ljudi se buni(mali i zbog zavisti) na nove i skupe automobile, po meni to su najsigurniji automobili a druga je stvar koji kreten je za volanom, sa 150kmh kad te pokupi nije ti vazno dali je Bmw 330 ili Kadet 81' sa 75KS.
Citiraj:
3. Kamioni su poznati po velikim ubrzanjima, i ljudi ih koriste za subotnje izlaske, pogotovo šleperi, ili ne? Osim toga, koja je glavna namjena šlepera?
Neznam dali znas ali kamion kad nema prikolicu ili je ona prazna starta bolje od 90% automobila, k tome njegova masa ga cini najubojitim oruzjem na kotacima na cesti a dok je pun(20-40t) nema mu ravnog(Ledenik i sl. slucajevi), inace kamioni imaju bas zato limit na cca 90Kmh pa se to svodi na minimum ali zato kad se desi je zlo.
Citiraj:
4. Od kud si izvukao taj podatak, ja u zadnje vrijeme vidim po vijestima najviše ova tri slova BMW, sumnjam da su ti motori ispod 100ks...
Vijestima nije zanimljiv "sirotan" u 25g starom kadetu nego tatin sim u novoj 7ici, na vjestima isto tako nema smrti obicnih ljudi nego samo "faca", o je drugi problem.
Citiraj:
5. Da je takvo razmišljanje svijeta, konj bi me čekao ispred kuće...
gle, cemu limitirati zaknski brzimu na autocesti na 130(a ne recimo 250) a ne limitirati sam automobil na recimo 150?
Citiraj:
A sad pitanje za tebe: jesi kad vozio auto od 60 ks i recimo od 150ks po ravnoj cesti?
Osječaj brzine, lako ubrzanje, 150ks ispod haubeee eeee buraz
Ja kad sam vozio auto od 150 ks češće sam ga htio stisnut nego neku kantu od 75 ks, a i stiskao sam ga. A di je sad neki autek od 300ks, TO ne možeš sporo vozit, neka mi netko kaže šta hoće ali da dobije na korištenje na 2 tjedna auto od 300-400 ks neku jurilicu, da bi ga gotovo svaki dan vozio bar malo brže nego svoj auto od recimo 100ks...
Razumijem te o cemu pricas ali da skratim: alo imas X osobu koja je "maloumna" i das joj 75KS ili 300KS isto sranje ce se desit jer je stvar u toj osobi, po meni auto mora biti AGILAN znaci dosta konja za ubrzanja i manevre ali i odlican ovjes/kosnice za kontrolu u kriticnim situacijama.
PS
Njemacki zakoni su po meni fenomenalni i trbea ih preslikat u cijei svijet a ne da mi izmisljamo toplu vodu i pravimo se vazni.
Uber Gosu je offline