Citiraj:
Autor AMD
Tko god kaže da nemože prestat pušit ili da se nemože barem malo kontrolirati LAŽE i sebe i druge.
Da mi je drago šta ne pušim je. Ali još uvijek kašljem nakon 6 godina, nemam više onaj odvratan okus u ustima, vratio mi se je njuh, žena nemora svako malo prati zavjese jer od dima požute, nemoram krečit svako malo jer zidovi požute, prsti mi nisu više žuti, ne smrdi mi kompletno sva odjeća u kući, nema onog odvratnog smrada od čikova, u autu nemoram svaka dva tjedna strugat prednju šajbu, ipak bi mi to bio trošak od 30 kn dnevno a za te pare bi za mjesec dana kupio solidnu grafičku i još bi mogao nabrajati gro stvari.
Pa kad se na jednu stranu stave loše stvari, a na drugu dobre i odvagne svatko će vidjeti da li će pušiti ili ne.
|
svaka cast, napokon glas razuma medu pusacima
Citiraj:
Autor Zmaj000
Al vi sto nepusite serendekate ja se bojim za svoje zdravlje mene drugi truju bmk, aj stoji da bude zabrana u nekim ustanovama kao sto je vec navedeno ali u birtiji cccc. Isto vec navedeno ak to ostane a sto je vjerovatno da nece ostat potpuna zabrana birtijama ce opast promet jebachki ...
|
promet 100% nece opast budes vidio
i ne znam od kud ti da su u njemackoj ukinuli zabranu???
prije tjedan dana sam tamo bio i u birtiji niti jedna cigareta zapaljena