View Single Post
Staro 10.11.2008., 04:26   #20
Mad_Duke
Guest

Ja sam si isto copio iMon. Odnosno, planirao sam ga uzeti, poglavito zbog toga sto mi je daljinac bolji od microsoftovog. A volume knob mi je isto bio mnogo simpatican. Tako kada sam sve stavio na papir ispalo me da mi nije tolika velika razlika, pa sam copio Thermaltake-a VF7001BNS DH101. Mislim da ne bi mogao postici tako dobar efekt nikad sa solo modulima, a ovako se jako skladno uklopilo u kuciste koje jos vise izgleda kao neko pojacalo, a ne komp. Na tamno crveni zid u pozadini pokraj panasonicove plazme je divota,
http://benchmarkreviews.com/index.ph...d=100&Itemid=1

Ali da se vratim na imona. Ja sam prezadovoljan. Maknuo sam mu sve funkcije osim vremena i equlizera. Tako da ako nis ne radi, fino ispisuje vrijeme (koje mi konacno ne izgleda -- -- kao na starom VHSu :P ) A kada nekaj svira, bila muzika ili film fino dere equlizer (koji sam stavio na "mono" posto puno bolje izgleda).Sto se ostatka tice. Posto je kompatibilan (i VFD i Daljinac) sa Vista Media Centre nisam trebao vise nis dirati. A iskreno bojao sam se da cu na njemu potrositi sate i sate, sto sa konfiguracijom, sto sa privikavanjem, a na kraju je on ispao najmanje problematican dio svega (citaj vista media centre).

Jedini downside koji mi nije jasan je taj sto nema teletekst gumba. Tako da moram kliknuti 2 ili 3 tipke da dodjem do teleksta. Nije toliko problem, ali objasni ti svojoj mami to

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
4. U iMON Manageru pod iMON Utilitiesima postoji stvar FrontView - što je to? Ne mogu nikako skužiti...
Pa to ti je display
  Reply With Quote