View Single Post
Staro 10.11.2008., 00:38   #255
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ali ti se nisi držao teme nego si počeo generalizirat i otišao si u puno dublje vode od naslova threada. Plus što mi se čini da si ti kao osoba izraziti pesimist dok sam ja pak sasvim kontra, vječiti optimist pa se nikak nemremo složit.
tocno sto se tice skretanja za temu, meni je to "pod normalno" jer se ne moze gledati jedan problem odvojen od ostatka. sve je to jedan veliki problem, zato onakvo moje misljenje. i ispricavam se sto sam skrenuo sa teme.
i da, jesam pesimist. ali vise bi rekao optimisticni pesimist, jer je meni casa uvijek na pola prazna, ne puna. ali mislim kako bi jednom mogla i trebala biti puna. barem sada dijelim takvo misljenje, sto opet ne znaci da se moje (kao i svacije) misljenje ne moze promijeniti.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
A postoji i razlika u mentalitetu ljudi ovdje i na zapadu. Tako da mislim da će kod nas zbog mentaliteta ljudi neke stvari uvijek teže bit provodit nego negdje na zapadu. I to je prvo što nas koči.
komad problema koji je jako tesko i komplicirano objasniti, a kamoli mu pristupiti na pravilan nacin i doci do korisnog pravog rjesenja. srz samih problema mislim da upravo lezi u trom balkanizmu, i mislim da to nece nikad nestati. jer kako promijeniti navike i kulturu ljudi koja se nije promijenila stoljecima? opet odoh offtopic, gotovo od mene, maknute mi Reply gumb .

Burko je offline