View Single Post
Staro 10.11.2008., 00:10   #529
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Thumbs up

Eto, nabavio igru, prošo par prvih misija....šta reć....igra je upravo ono što čekam još od CoD2.
Neću se upuštat u neke usporedbe sa CoD4, niti sa nekom drugom konkretnom igrom, slijedi čisto moj subjektivni kratki osvrt na igru.

Grafika, gameplay, atmosfera....sve 5, nikakvih primjedbi nemam, čak sam i više nego zadovoljan.

Jedina realna zamjerka bi bila osječaj pucanja. Zvukovi su pre blagi, mekani, mlitavi....ne znam kak bih se drukčije izrazio. I očit je nedostatak "trzanja" oružja, ili ti recoil efekta. Osobno, to mi uopće ne kvari doživljaj, već igru samo čini malo pre laganom u tom segmentu. Dakle ciljanje/pucanje i nije neki izazov, kao recimo kod BiA kojeg trenutno igram, pa eto da povučem neku paralelu.

Ta "falunga" će, nadam se, bit riješena (ako ne od strane Treyarcha, onda od nekog ko se kuži u modove) nekakvom službenom zakrpom ili modom. Čak su mi ti slabi zvukovi oružja manje bitni, radije bih da se sredi taj recoil, i da ciljanje/pucanje bude teže, jer ovako zahtijeva malo ili ništa preciznosti od igrača.

Sve u svemu, smatram da je Treyarch obavio više nego dobar posao. Ne zaslužuje da ga se pljuje zbog "petice". Napravili su kvalitetnu i zabavnu igru sa ponekim nedostatkom (kao što ih i mnoge druge igre imaju, ako ćemo bit realni). Al ipak, Infinity Ward je za mene i dalje kralj što se CoD-a tiće.

I da, što se tiće bugova, problema kod instaliranja/pokretanja igre, nisam naletio ni na jedan...sve ide glatko, rock-stable na max postavkama, čak mi se čini nekak uglađenije od CoD4, al to mi se možda samo čini.

Tolko od mene, za sada
Atrax je offline   Reply With Quote