Citiraj:
Autor BladeRunner
Ma daj, pretpostavljam da si većinu Silobrčkićinih sati u Glamoura/La Miragea/Blue Eyesa/Baruna i sad mi molim te reci da je tamo ''nevidim metar ispred sebe od dima''. To je preuveličavanja. Mislim, ok, smeta ti dim, al ipak...
I de reci mi jel Mrčela spominjao kakvu zabranu pušenja ispred škole?
|
off topic :
Jel još uvik Elektrotehnička u Blue Eyesa,tamo san dobija diplomu :-)) Nisam primjetija da je tamo bilo toliko zadimljeno al to je bila 93/94. prolazi vrime, al sve ostaje isto.
pa jel moguće da je Mrčela još uvik ravnatelj? jel kome Jefta predaje?
on topic :
kao bivši pušač ( tri kutije crvenog Marlbora dnevno ) mogu samo reć da je čoviku sve stvar psihe.i može se pstavit cigara samo su ljudi linčine pa in je lakše pušit nego pritrpit malo pa se ostavit.ne smeta mi pušenje al mi ide na kurac moraliziranje o nekim pravima pušača.šta kad pijan čovik sidne u auto i nekoga ubije?svi odma skaču na noge ubij zakolji jer Hajduk postoji.a tako lipo ko puši nek sidi doma i puši.ili nek naprave klub za pušače.pa lipo nek se dimi, ko voli nek izvoli.a doma mogu pušit koliko oće.tako da in prava nisu uskraćena.a da ne pričamo koliko košta lječenje pušača.bio 98 na Plućnom odjelu KBC Split.dijagnoza teška upla pluća smanjen kapacitet na 15%.doktori se čudili kako san živ.krevet do mene čovik ima kronični bronhitis. kad bi se on iskašlja mene je tiralo na povraćanje na što je to ličilo.on je doslovno iskašljava komadiće pluća..ali lola ide na balčkon zapalit duvan a disat ne može.toliko o ljudskoj gluposti.