Citiraj:
Autor AMD
Ne hvala. Ja sam uzeo pare dok se je dalo zaradit. A sada više ne. Svi smo se povukli iz toga. Ostalo je njih još par koji mešetare, ali nije to više lova kao nekad.
Daj mi samo reci ako nije tajna kad si počeo sa Forexom i kako si saznao za njega?
|
Mislim da se opet ne kužimo. Kojih par je ostalo koji još mešetare? Stvarno ne razumijem.
Radi se o najvećoj burzi svijeta na kojoj je dnevni promet između 3-4 trilijuna dolara! Ako uzmeš u obzir da Zagrebačka burza vrti dnevno 10-20 milijuna dolara, onda si možeš možda predočiti o kakvoj se burzi radi.
Osobno sam za forex čuo prije 10tak godina jer me jedan frend iz Amerike uputio, i izuzetno mi je krivo što ga nisam poslušao i što se nisam onda tome posvetio, ali valjda postoji razlog za sve, pa tako i za to.
Trenutno se bavim time intenzivno zadnjih 3 godine, ako ti to štogod znači. Kako u svemu, pa tako i u ovome, smatram da nije bitna kvantiteta nego kvaliteta. Možeš se ti baviti 10 godina i potrošiti 100 sati na edukaciju, a možeš se baviti i 2-3 godine i potrošiti 5-6.000 sati...
I opet na kraju se gledaju samo krajnji rezultati...
pozdrav