Citiraj:
Autor robert7
Isuse mad duke ti si sad sazrio hrpu sranja u jedan post,svaka ti cast
Da ti imalo znas koliko se love vrti oko eSportsa vani,mozda bi editirao post i napisao ja se ispricavam svima.Competitive nije LAN?Oces reci da vecina igraca stranih nije jedinicu igrala,a sad cetvorku igraju?Pa sa koje si ti grane opao?
Nemoj se ljutit ali si sa ovim postom ispao totalni bauk.Tek ti si nabacao hrpu nepovezanih rečenica.
Koja je razlika između promod-a u cod i pam-a u cod1?
|
Pa nek se vrti koliko god hoce love, kakve to veze ima sa igrom? Ja ne kuzim otkuda ti bacas te podatke, odnosno kakve veze imaju sa igrama. Ispada kao da kazes da su blockbusteri najbolji filmovi ikada samo zato sto su najvise zaradili, odnosno novaca okrenuli. Tu govoris o eSportsu, a da znas kako stvari funkcionraju i vani i kod nas znao bi da je nemoguce usporedjivati dvije igre recimo CoD 1 i CoD 4, ne zbog samih igara, nego zbog vremena kada su izasle.
A sto se tice competitive igranja. Kakve to veze ima sa LANovima? Kako ces napraviti CB ligu ili turnir na velikoj skali na LANu. Nikako. Pravo competitive igranje lezi u internet igranju, a ne u LANovima. Iako su doticni jako zabavni i mogu se dici na ogromnu razinu. Ali jedini takav party koji mi pada na pamet je Quakecon! Niti jedan drugi.
Jos jednom da ponovim. Cod 4 nema apsolutni nikakvih dodirnih tocaka sa recimo CoDom 1. Ja stvarno ne razumijem zasto usporedjivati 2 svjetski rat igru i modern warfatre. Onda mozemo usporedjivati i Quake 3 sa CoDom posto su i jedan i drugi FPS.
A pricati razlike izmedju promoda, pama i twa mi se neda jer nemam toliko vremena.