View Single Post
Staro 09.11.2008., 17:25   #240
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
eto, vidim koliko se cita i razumije necije razmisljanje. toliko od mene u ovoj temi, i dalje pisite samo svoje misljenje da ne procitate tude, i nedajboze, da si malo prosirite razumijevanje. uzivajte .
Pročitao sam tvoje postove al u biti ne kužim što ti hoćeš.

Citiraj:
meni zakon ne smeta. meni zakon ne smeta. jel trebam jos koji put ponoviti?
Dobro, tebi zakon ne smeta.

Citiraj:
problem je nacin na koji je donesen. problem je razlog zbog kojeg je donesen. kod nas nema drugog nacina nego samo kaznama, kaznama i kaznama uvesti zakon. osobno mi se gadi takav nacin.
Pošto te ne kužim, ajd mi onda objasni na koji bi ti način donio taj zakon i u čemu je problem s "načinom" donošenja.
Naravno da se kaznama provodi zakon. Ne samo kod nas, nego SVUGDJE. Da njih nema, nitko ih nebi poštovao. Zaista misliš da ljudi nebi pušili po kafićima da je donesen zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima al da ne postoji nikakva sankcija u slučaju kršenja zabrane???

Citiraj:
sljedeca stvar. mislite da je drzava donijela zakon da bi zastitila nepusace? zaista? drzava radi u 99,9% u svoju korist, samo sto smo (ste, ja osobno se ne ubrajam u tu skupinu) postali drustvo sa toliko ispranim mozgom i razmisljanjem, da je to nevjerovatno i zastrasujuce.
Nekako mi izgleda da ti personaliziraš državu. Država nije osoba, i nije zla te radi samo u svoju korist. I baš me zanima da mi u praksi objasniš to stanovište "drzava radi u 99,9% u svoju korist". Sav novac koji država uzme nekakvim nametom ide u proračun a ne na neki privatni "državin" račun. Ljudi koji vode državu mogu bit ovakvi i onakvi al zakon je izglasan većinom. Ko nam je kriv što smo ih izabrali.

Citiraj:
a sto se tice ovog za ekologiju, ma gdje smo mi kao drustvo od jednog zdravog razumnog drustva. to ko prica ili je malo munjen u glavu ili sere ko foka. to trenutno (a i u buduce vrijeme jer se ne nazire bolje) jednostavno nije prioritet, niti onaj drugi po redu prioritet. sve takoder licemjeri, to ti je kao da ides sredivat gumice na pipama, a krov ti stoji nezavrsen (karikiram, samo da me ne uhvatite odmah na vile).
Želimo u EU? Želimo. E pa onda moramo ispoštovat tisuću raznoraznih stvari uključujući i ekološke zakone.

Citiraj:
vi zaprave mislite da je pusenje toliko zlo? vi niste znali do 26.09.2007., 22:34 (Gabre - prvi post) da je to stetno? ja osobno znam da je to stetno od kada se sjecam za sebe, roditelji su me upozoravali (stariji opcenito), ali eto propusio sam iz svoje osobne zelje. ne prisile necije
Budimo realni, svi smo propušili jer smo bili glupi. Jer smo htjeli bit kul i face i jer su stariji to radili. Nitko nije propušio jer mu je uvlačenje dima u pluća bio fenomenalan osjećaj.

Citiraj:
i zato smatram da bi trebalo nekako ovaj zakon provesti. jer i vi dok sjedite negdje uz nas najvecih cistih zla danasnjice, trujete se pasivno. ali mi je smijesno kako se hajka dignula odjednom, nitko nije imao obraza (ilitiga muda) da progovori o tome? i debela vecina je spremna nabiti na vile svakog pusaca.
Nije se nikakva hajka dignula nego je donesen zakon. I to odjednom. Kak bi ga trebalo donest, u dva puta? I ne osjećam se ugroženo od nepušaća za razliku od tebe. Di ti živiš, u Bagdadu?

Citiraj:
i btw, nitko mi jos nije odgovorio (ni od pusaca niti od nepusaca) zasto drzava nije donijela zakon protiv pustanja tko zna kakvih plinova u okolis od tko zna kojih sve tvornica? kojekakve nusproizvode koje se ispustaju u rijeke? svakavih otpada koji se zakapaju u zemlju? zabranilo se prometovanje u uzim sredistima grada? uvela ekonomicnije i ekoloski prihvatljivije nacine javnog transporta? ikakve novce ulozila u alternativne izvore energije? o tome se ne prica, i automatski se o tome ne razmislja. fuj.
Pričaš gluposti, svi ti zakoni postoje. Zabraniti prometovanje u užim središtima grada? Želiš diskriminirati stanovnike centra? Ekonomičniji i ekološki načini javnog transporta? Sve to košta neke novce koje mi nemamo. Usput, ekološki načini transporta često ispadnu veći zagađivači od običnih. Jer im treba npr. struja koju proizvodi npr. termoelektrana koja u atmosferu ispušta čudo od zagađenja.
Iz svih tvojih postova ja sam zaključio da si ti vrlo frustriran stanjem u našoj državi te ti ništa ne valja. Nisam nigdje pročitao tvoj neki konkretan primjer šta, kako i zašto bi ti napravio. Samo da ništa ne valja.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F