ja sam prestao pusit prije 3 i pol godine. pusio sam dosta, previse. i kako kaze AMD, "vratio mi se njuh", i mogu vam rec da mi sad fakat smrdi i smeta pun qrac dima u zatvorenim prostorima. sto se tice pasivnog pusenja to me ne hebe, kad bi me takve stvari zabrinjavale zivio bi pod staklenim zvonom. sto se tice ovog zakona, slazem se s njim. kad bi bilo moguce natjerat vlasnike birtija/klubova itd. da imaju 4m visok plafon, ventilacijske cijevi fi 1000-2000, i da ta ventilacija uredno radi, onda se nebih slagao sa zakonom. jer u dobro ventiliranoj prostoriji nije to nista strasno. al svatko ko je bio vani negdje di je guzva zna da djubrad stedi na klimi i ventilaciji i da dima ima puno previse, i to nije za ljude, ako se neda rjesit drugacije, zabrani svima. i to je to. a fala bogu da to drzava ne radi zbog ljudi, pa kom to moze uopce past na pamet. pa ne kaze se dzabe, pomozi si sam, pa ce ti i bog pomoc... ko je dovoljno glup (nemojte se sad vrijedjat na ovo glup, valjda je jasno sto s tim zelim rec) da pusi, ubija se i placa na to porez, ima potpuno pravo na to, al daj drugima da disu. zamislite sad da pored vas dok sjedite u svom omiljenom bircu, pijete kafu, naravno uz pljugu, a pored vas dodje desetak cobana i pusi one herbalete (biljna pusilica - ko ju je jednom namirisao, to ne zaboravlja)...