Citiraj:
Autor robert7
A jesi naporan brate,ajde mi onda reci po cemu su mape dobre,ako vec pobijas moju tvrdnju.Pobij me jednim argumentom.Jesi ti igrao koju od ovih mapa?Jel ti stvarno vidis na sta to lici?Mape za nas competitive igrace ne valjaju,vama igracima public hardcore i ostalih smjesnih modova je i ravna ploha sa 2 grma dobra,samo dok je tenkova,granata i ostalih eksploziva
|
Argumente? Koje si ti iznjeo??
Osim da si rekao da su sranje??
Da vidio sam ih i mislim da ima dobrih mapa, ali kako mozes tvrditi da nevaljaju a da nisi niti jedan war odigrao???...
Stvar je u tome sto i najmanja mapa je veca nego najmanja u codu4 gdje si mogao sa spawna na spawn bacati bombe i dizati u zrak ekipu...
Ruku na srce ali u codu4 su mozda 4 ili 5 mapa koje valjaju za klansku igru, sto vjerujem da se moze naci i u ovome nastavku..
I to spaseno je promodom u kojem NEMA BOMBI... bar ce se na ovim mapama moci koristiti bombe...
I zasto mislis da su HC TDM i ostali modovi smjesni i manje vrijedni?? (osobno ih niti sam nevolim osim CTF-a i S&D, ali ih niti nepljujem) jer ti si kao pro i skiller?? i kao takav svi ostali koji igraju neke druge modove su manje vrijedni?
Odigrao sam nevelik broj warova ali dovoljno da znam kako to funkcionira, sorry sto nisam odigrao zilijun kao i ti i nisam pro uber owner ali mislim da donosis zakljucke na temelju nicega...
Niti si odigrao war na ostalim mapama, niti je igra izasla uopce, niti je izasao patch i jedan, niti mod ikakav ni nista a svi kenjaju da je sranje igra... i to kenjaju samo leekovi koji se smatraju pro igracima... uzas
Od objektivnog pogleda na igru u vas a.k.a. pro igraca nula bodova....
I svi zapeli na tenkove, kakvi bozji tenkovi, to ce se maknuti u prvome modu isto kao i helic na cod4 koji je bio 10x vece sranje od tenkica i peseka zajedno....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12