09.11.2008., 15:15
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor fanATIk
Zakon je izglasan u saboru, ne? U saboru koji su izabrali građani ove zemlje. Ako imaš problem s tim, pokreni akciju i počni skupljat par sto tisuća potpisa koji su potrebni za referendum. Ja ne kužim u čemu je problem? Oko 30% građana ove zemlje puši. 70% NE puši. Dakle, mislim da su pušači u velikoj manjini. I čemu sad jambranje? To je isto ko i da debelo izgubiš na državnim izborima (30:70)i onda kasnije cviliš kak ti je kriv ovaj, kak ti je kriv onaj, tražiš ponavljanje izbora...
Zakoni su tu baš iz razloga da ograničavaju, to im i je poanta. Inače bi si više puta priuštio da nekažnjeno otkinem glavu nekom idiotu na cesti kaj nezna kaj je žmigavac, gledanje prilikom prestrojavanja i slično.
Pušači su debela manjina i tu je kraj priče. Nitko ti nije zabranio da pušiš doma ili na cesti. Ide ti na neku stvar to što su ti zabranili pušenje u birtiji dok piješ kavu al te isto tako i boli ta stvar što nepušači žele da u toj istoj birtiji popiju kavu bez da se usmrde. Samo da se zna, i ja sam pušač, i derem 2 kutije pa i više dnevno al da podržavam zakon, podržavam. Mi smo jebena manjina i moramo se priklonit volji većine.
Licemjerno je od države da daje poticaje za sadnju duhana i u biti uopće to što prodaje cigarete, al dosad nisam čuo da se ijedna administracija u svijetu odrekla silnog profita koji donose cigarete. Pa tako neće ni naša. Ja bih bio najsretniji kad bi kutija pljuga koštala 150kn pa da se konačno natjeram da prestanem. Ne trebaju mi klinička ispitivanja ni natpisi na kutiji da znam da je pljuga štetna. Osjećam to.
|
Ovo je pravilno razmišljanje. Volim kada se netko suosjeća sa nepušačima!
|
|
|