Mozda sam pogrijesio sto sam novi post otvorio(pa to trebam metnut u Amd overclocking),pa ako jesam se ispricavam
-E ovako...Imam biostar TA780g am2+..I overclockao sam komp pomocu one opcije automatic overclock i radilo je uredno.
Primjetio sam kad mi radi komp na normal postavci(kad lodiram na normal postavke),onda mi procesor radi uredno na 2.9ghz po jezgri al memorija radi na 692mhz.(i u everestu pise neki omjer dram/8)..i to je tocno to kad se procesor podjeli s 8 dobijem frekvenciju memorije(memorija je inace 800mhz Mushin)
2.Kad ga komp sam overclocka digne mu bus na 220 i procesor radi na 3190 a memorija tad radi na ravno 800mhz(sto je tvornici)...sad nemam pojma koji cu vrag napravit
--Kad odem na manual overclocking u biosu mogu dirati Voltazu svega,ali bus nenemogu micati(nego mi je fiksiran 200),isto tako s memorijom mogu nesto latencije i frekvenciju stavit na 400(ali kad odem u windowse pise ono 692mhz a ne 800koliko bi trebalo)..
Znaci pitanje:kako cu sam pomicati BUS i memoriju kad u biosu ovom glupom to nemogu nego on moze sam to radit(a meni se nesvidja kako on to overclocka)..Ako neko ima takvu plocu i vec je prckao po tom bio bi mu zahvalan na pomoci.Ili nekakvi program pa da ja to stim sve lijepo podesim kak treba
hvala