View Single Post
Staro 09.11.2008., 12:34   #229
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Onda se kontrolirajte i u zabranjenim prostorima.
opet ponavljam (barem moje misljenje), nije stvar u tome, u kontroli tj zabrani. nego je problem kako je to doneseno. mislim da ces se sloziti kako nitko nije pitao ugostitelje dal podrzavaju taj zakon. jel tko pitao gradane ove drzave da se izjasne? ikoga jel se pitalo? nije. i razlog na koji je donesen meni ne odgovara, u tome je stvar.

da ti sutra donesu zakon koji na bilo koji nacin tebe ogranicava i sprecava u necemu, plus relativno drakonse kazne (ponavljam, ja cekam zakon koji diktira kaznu za dobivenu kaznu), plus sto gledas kako takav isti zakon u drugim naprednijim drzavama se gasi i ukida, nebi se protivio? nemoj samo gledati da je to samo pusenje.

i opet govorim, zasto taj zakon nije prosiren na ostalo "trovanje", ugrozavanje i zagadivanje ljudi? neda mi se ponavljat istu pricu ko papiga, ako nije skuzio onaj tko je procitao posljednjih par mojih postova o cemu pricam, ja tu pomoci nemogu niti necu. samo gledaj u jednom smjeru, jer je to i postalo normalno danas.

Burko je offline