Miš je predobar! Već dugo tražim savršeni miš u svom posjedu sam imao Razor Death Adder, Logitech mx nešto i Logitech G7 i, iako mi je bilo teško priznati, sa niti jednim nisam bio potpuno zadovoljan a tražio sam i bežični dok DA i mx to nisu a imali su i druge mane. Isprobavam ga u cod5 i radi jednako dobro kao i žični, unutra držim jednu bateriju tako je na idealnoj težini, nakon pola mjeseca je na 70%, ne gasim miš kada zagasim komp nisam siguran da li bi trebao tj. da li se tada troši baterija niti me briga jer dugo traje očito.
Kao manu bi naveo 'nevidljivi gumb', e sada razumijem Logitechovu dilemu to je mjesto gdje odmaramo palac pa očito da nesmije biti osjetljiv no ovako je kocka kada ga ti stisneš oće li se on smilovati i proraditi ili ne, znači nije dovoljno osjetljiv. Šteta jer je ideja odlična i gumb je jako 'udoban' može mu se zadati bilo koja komanda pa radi i u fpsovima i normalno bilo kojem softweru, možda će se razgaziti sa vremenom (sumnjam) možda bi se dalo otvoriti miš i nešto napraviti sa tim.