09.11.2008., 11:43
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor AMD
Tko god kaže da nemože prestat pušit ili da se nemože barem malo kontrolirati LAŽE i sebe i druge.
Moj frend je pušio 3 kutije na dan cca 15 godina isto kao i ja i rekao je da od 1.5 2001. godine neće više pušit i od tog dana nije zapalio niti jednu cigaretu.
Ja sam pušio 2 kutije na dan i od dana kad sam rekao da više neću nisam zapalio niti jednu cigaretu. Sve je stvar karaktera. Nas nije nitko natjerao nikakvim zakonima, niti nam je doktor govorio o štetnosti niti sam u tome vidio neku materijalnu korist. Kad sam prestao pušiti imao sam doma još 5 šteka Davidov Magnuma jer mi je sve ostalo bilo preslabo.
Sad si zamislite nekog nepušača koji se je s nama vozio 8 sati u autu. Čik za čikom u gubici. Nekad sam sa cigaretom palio drugu cigaretu.
Da mi je drago šta ne pušim je. Ali još uvijek kašljem nakon 6 godina, nemam više onaj odvratan okus u ustima, vratio mi se je njuh, žena nemora svako malo prati zavjese jer od dima požute, nemoram krečit svako malo jer zidovi požute, prsti mi nisu više žuti, ne smrdi mi kompletno sva odjeća u kući, nema onog odvratnog smrada od čikova, u autu nemoram svaka dva tjedna strugat prednju šajbu, ipak bi mi to bio trošak od 30 kn dnevno a za te pare bi za mjesec dana kupio solidnu grafičku i još bi mogao nabrajati gro stvari.
Pa kad se na jednu stranu stave loše stvari, a na drugu dobre i odvagne svatko će vidjeti da li će pušiti ili ne.
|
'Ajde priznaj da te još "pere" nostalgija za pljugom...

|
|
|