Al vi sto nepusite serendekate ja se bojim za svoje zdravlje mene drugi truju bmk, aj stoji da bude zabrana u nekim ustanovama kao sto je vec navedeno ali u birtiji cccc. Isto vec navedeno ak to ostane a sto je vjerovatno da nece ostat potpuna zabrana birtijama ce opast promet jebachki ....
Ak bude djelomicna zabrana i ak dopuste u nekim birtijama pusenje vidjet cete gdje ce biti ljudi a gdje nece.
E da vi nepusaci vjerovatno imate frendove koji puse i sta cete onda on koji pusi ode u birtiju u kojoj se smije pusiti a vi cete u onu u kojoj se nepusi a idete zajedno na pice , daj molim vas....i onda nakon sto odete tamo gdje se pusi vicete oni mene truju ....
Eto sta u Njemackoj misli o zabrani kad su ju ukinuli, ali ne to samo ima kod nas jao zdravstvo daje ovoliko i ovoliko para na ljecenje raka , i opet kao sto je bilo navedeno sta je s alkoholom nek njega zabrane potpuno , aha oce malo morgen koliko se para trosi na ljecenje alkoholicara ....ma mislim preduboka tema tak da je najbolje pustiti sve ....