09.11.2008., 02:03
|
|
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
i ovdje je moj odgovor u plavoj boji za ekipu stavljam ovdje...
Citiraj:
Autor georgy
Zanimaju me koss the plug slušalice- mislim da se već pričalo ovdje o njima.
Nisam neki audiofil, samo volim imati ok slušalice.
ovdje se potpuno slažem s tobom. pošto sam vlasnik Koss the plug slušalica i trenutno razmišljam o novim slušalicama, napisati ću ti svoje mišljenje o koss the plug slušalicama
Pa- zanima me sljedeće:
1) Gdje i za koliko novaca (najjeftinije) kupiti te slušalice (u Zagrebu- nikakav ebay ili išta tako)?
čini mi se u linksu. jer je nedavno uveo kategoriju Koss proizvoda, a i Koss the plug slušalice po 109kn. ja sam svoje platio 70kn + 10 kn eartip + poštarina iz zg (web dućan), mislim da prije pola godine.
2) Vidio sam da imaju no questions asked garanciju, vrijedi li to baš za sve ili isto kao i normalna garancija?
koliko ja znam, u našim dućanima vrijedi garancija ona koje je "njihova". npr, u linksu piše da je garancija na slušalice 1god, onda toliko i je
3) Čitao sam da se svima one spužvice "pokvare", postoji li način da ih očuvam ili da odma kupim dodatni par?
kada kupiš slušalice, dobiješ ovakve eartipove na slušalicama i iste takve rezervne plus dodatna 3 para eartipova, čudnih i većih oblika nego ove koje su po defaultu na slušalicama.
na početku te eartipove nisam nikako mogao jednostavno ugurati u uši, pa sam išao ovaj defaultni oblik izrezivati da bih ih lakše stavio. i tu sam se zeznuo jer je zvuk bio loš nakon izrezivanja a i sa vremenom sam se naviknuo i uspio ugurati eartipove u uši. nakon 10-30 sekundi za*ebavanja s stavljanjem slušalica -> zvuk je brio predobar. ne čujem buku, samo dobar zvuk
ali sad nakon pola godine guranja tih slušalica, eartipovi su se rastrošili (pokvarili) i samo mi ispadaju iz uši ili mi treba duže vremena da ih stavim u uši. to je postala gnjavaža
ako kome treba, može na netu kupiti rezervne spužvaste eartipove
ove čvršće eartipove sam kupio, ali nisam nosio jer su me uši boljele nakon njih, zvuk mi je bio lošiji
4) Mogu li se isprobati te slušalice u nekom dućanu?
mislim da ne.
ja ću uskoro prodati svoje, pa ako ih kupiš, možeš ih isprobavati koliko želiš
btw, imaju li neke druge slušalice slične cijene a boljih performansi?
ne bih znao, ali ako svladaš tehniku uguravanj u uši, za tu cijenu, mislim da im nema boljih. kad su bile jeftinije po 70kn, definitivno im nije bilo boljih
ja pikiram na Creative EP-630, za 139 kn u hgspotu. mislim da imaju manje tipove nego koss plug (toplo se nadam)
|
|
|
|