09.11.2008., 00:35
|
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Autor cyclone
Evo jucer sam uzeo Ag Neovo H-22, 22" wide LCD i mogu reci da sam dosta zadovoljan trenutno
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113020
Prvo sto me privuklo je DVI, cijena od 1229 kn, 3 god garancije, tolerancija od 3 bad pixela, 3 ms odziva... mislim da za te novce tesko se moze dobiti nesto bolje, kvalitetom slike i boja sam dosta zadovoljan, slika je ostra i bez zamjerki na 1680x1050, uglavnom sve 5 zasad, radio je oko 18 sati sveukupno tako da je rano za neke konkretnije ocjene.
Sve u svemu, ocekivao sam dobar ekran za excel i poneki film, za to ce mi sigurno posluziti, bez obzira na firmu koja mozda nije kod nas poznata i rasirena kao npr samsung ili lg...
|
Evo ovako. Na poslu radim u AutoCadu itd, i to na istom gore navedenom monitoru, pošto šef kupio novu pilu, trebao i novi monitor, pa uzel taj. Ja reko super, bolji pregled svega što mi treba i zaljepio se odmah za njega. ALI, to je bilo kratkog vijeka, nakon nekih tjedan dva dana, svaki, ama bas svaki dan poslje posla glava mi pucala. Cak i nakon 2-3 sata rada na njemu još na poslu, reko koja kifla. Kad ono evo ti razlog, ovaj monitor. Nema toga sta nisam probao, podesit ovo, ono, ali eto kifla. I dosta se primjeti na crnoj podlozi gore i dolje pozadinsko osvjetljenje, tako da me to jos i vise iritiralo. Sada bjezim od njega ko vrag od tamjana, na nekoj sam staroj ragi, ali sa 17" Acerovim monitorom i glava više ne boli. Tako da ne znam, možda ti budeš bolje sreće od mene.
|
|
|