View Single Post
Staro 08.11.2008., 22:50   #20
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Sve se to moze iskljucit,depth of field,hdr i ina sranja

Gle,ja govorim za competitive igrace,ova igra je dobra i najmjenjena je public igracima i konzolasima,sto se vidi po nedostatku recoila na 99% rifleova,sto rifle ne ubija iz prve vec iz druge,upravo zato jer konzolasi imaju pomoc pri aimanju
I jel si u konzoli to iskljucio? jel sam siguran da ni tebi sa tim kompom cod4 bez nekoga dobroga modanoga cfg-a nece biti igra sigurno beton pogotovo sa 2x AA.. sve sam isprobao...

Nema recoila... jeezs jesi pucao sa garandom, barom, mp40? po ovoj izjavi sumnjam da si ju uopce igrao...
Samo si garand pogledaj naspram dvojke i petice...
A ovi bureci sto je netko provali o pomoc pri aim-anju i sad se svi primili toga ja totalna glupost, pa i cod4 je izasao na konzole....

A o klanskoj igri u cod4 uopce necu pricati, jel itko igra uopce sa drugim oruzjima osim Ak47, Ak47u, M4 i sniper?
CoD4 je public igra jednako koliko i CoD5 mozda cak i vise...
I nesto sto su totalno kiksali je micanje CTF.. no opet cod4 je pay and spray igra...

Edit: jedino puske tu se moram sloziti sa tobom su dobrano usrali, nadam se da ce to popraviti to je i razlog zasto igram jos dvojku
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote