@Paxton...
da cigareta opušta i nitko ti ziher ne puše dim u facu..onaj tko to radi je kreten (vrlo jednostavno da kreten).
Ne možeš uspoređivati alkohol i cigaretu..ja nakon kutije pljuga nisam lud i ne teturam okolo, a netko bogme nakon litre vina je
Ako ja mogu izaći van zapaliti..a možeš i ti fino izaci van popii kavicu

U ostalom..kaj vi svi provodite dane u bricevima da vam je tak stalo da se ne puši?
Mislim u bircu sam tjedno ukupno oko 30min dnevno..i mislim da mi je to manje štetno nego u jutarnoj špici proštetati zelenim valom
Samo za info..ako se u blizini di ja sjedim nalazi trudnica je ne zapalim cigaretu iz čistog poštovanja prema nerođenom djetetu

Doduše ako trudnica puši onda ću i ja
Nebi li bilo ljepše da se ugledamo npr. na neke druge europske zemlje koje su kud i kamo naprednije od nas a imaju fino odvojene birceve...ja stvarno ne vidim zašto sve mora biti crno-bijelo?
Da slažeme se da je cigareta loša ovisnost ali DA TOLKO šteti nepušaćima koji nisu 0-24 u bircu to mi stvarno nejde u glavu

. A nepušaći koji su u tom bircu 0-24 ili nek si nađu posla jer ih ovo sjedenje ubija više nego kaj bi malo udisali duhanskog dima
Ja kao i kolega yedwy držim da je zakon šupalj i donesen samo da bi se ulizali EU standardima..podržavam djelomičnu zabranu jer ipak držim da svi imaju pravo izbora
Dali bi se zalagali za zabranu mobitela ako se dokaže da isti izaziva rak? Mislim da ne jer se ne možete odvojiti od njega..jelte..a meni smetate..recimo da se u sve birceve nasadi prigušivać signala..jel bi ušao u njega..nebi..jelda?
Mislim ima 1001 primjer štetnijih stvari oko nas koje bi trebale riješiti..
Mislim ok ja ovako i onako smanjujem..prestati necu zbog zdravstvenih razloga (imao sam astmu te sam je počeo "lječiti cigaretama"...vrlo vjerojatno vam zvuči apsurdno i glupo ali je tako..jednostavno pomaže i da ne bi pomislili..nisam jedini).
Lp