View Single Post
Staro 08.11.2008., 19:29   #212
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajd evo opet jednog pusaca (citaj - najgora stvar izumljena od domacih sapunica).

meni zakon ne smeta. meni zakon ne smeta. jel trebam jos koji put ponoviti? mislim da se slazu vecina pusaca sa mnom. problem je nacin na koji je donesen. problem je razlog zbog kojeg je donesen. nije problem u tome sto ja necu zapalit (jebo me pljuga, pusim preko 10 godina ali se mogu suzdrzati) nego je drugacija stvar. kod nas nema drugog nacina nego samo kaznama, kaznama i kaznama uvesti zakon. osobno mi se gadi takav nacin.

sljedeca stvar. mislite da je drzava donijela zakon da bi zastitila nepusace? zaista? drzava radi u 99,9% u svoju korist, samo sto smo (ste, ja osobno se ne ubrajam u tu skupinu) postali drustvo sa toliko ispranim mozgom i razmisljanjem, da je to nevjerovatno i zastrasujuce. i sada vecina koja cita nema pojma o cemu pricam, a to vuce onaj problem - odgoj. kojeg sam vidio kako je covjek protumacio, jos jednom pljesak od mene.

a sto se tice ovog za ekologiju, ma gdje smo mi kao drustvo od jednog zdravog razumnog drustva. to ko prica ili je malo munjen u glavu ili sere ko foka. to trenutno (a i u buduce vrijeme jer se ne nazire bolje) jednostavno nije prioritet, niti onaj drugi po redu prioritet. sve takoder licemjeri, to ti je kao da ides sredivat gumice na pipama, a krov ti stoji nezavrsen (karikiram, samo da me ne uhvatite odmah na vile).

vi zaprave mislite da je pusenje toliko zlo? vi niste znali do 26.09.2007., 22:34 (Gabre - prvi post) da je to stetno? ja osobno znam da je to stetno od kada se sjecam za sebe, roditelji su me upozoravali (stariji opcenito), ali eto propusio sam iz svoje osobne zelje. ne prisile necije, i zato smatram da bi trebalo nekako ovaj zakon provesti. jer i vi dok sjedite negdje uz nas najvecih cistih zla danasnjice, trujete se pasivno. ali mi je smijesno kako se hajka dignula odjednom, nitko nije imao obraza (ilitiga muda) da progovori o tome? i debela vecina je spremna nabiti na vile svakog pusaca.
vlast nije imala muda (obraza) do sada vec donesenog zakona? ali i cinjenica je ovo; kada dode neka nova (socnija i vise zanimljiva vijest), pusenje u zatvorenim prostorima ce nestati iz medija. i tako ce se ogromna vecina mozgova preusmjeriti na nove socne vijesti. to sto smo sve debilnija i gluplja nacija nikoga nije briga. onaj kojeg je briga i koji ima svjeze i perspektivne ideje jednostavno nestane, utopi se u masi i to je to od njega. i tako se vrtimo u krug, ali znam da pricam ono sto rijetko tko razumije.

i btw, nitko mi jos nije odgovorio (ni od pusaca niti od nepusaca) zasto drzava nije donijela zakon protiv pustanja tko zna kakvih plinova u okolis od tko zna kojih sve tvornica? kojekakve nusproizvode koje se ispustaju u rijeke? svakavih otpada koji se zakapaju u zemlju? zabranilo se prometovanje u uzim sredistima grada? uvela ekonomicnije i ekoloski prihvatljivije nacine javnog transporta? ikakve novce ulozila u alternativne izvore energije? o tome se ne prica, i automatski se o tome ne razmislja. fuj.

Burko je offline