View Single Post
Staro 08.11.2008., 17:39   #75
bibonzo
Premium
Moj komp

bibonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor J&P Pregled postova
formatiram..al drugima,sa tim programima jer dobiju virus i nemogu ga maknuti...onima kojima je program ljep i sladak i kojeg hoće da imaju zato što drugi imaju...zato što je ona stranica rekla da je dobar.

čistim...sa kasperskim,to što su ti tvoji ,sve po redu dobri programi propustili ili ako je korisnik dozvolio pa nemogu maknut.

eto,tako sam ja upozno noda,avga,avasta....a ti sad zbunjen...šta ovaj priča..
normalno da neznaš o čemu govorim....pališ se na postotke šta je dokaz neznanja.
A ja ih imao redom sve osim Avire i jedino je je NOD svojevremeno imo problema sa zlob verzijom trojana i to je bio problem jer nisam imo updetane windowse.

Inace da ti objasnim kako programi funkcioniraju u kratko.

Ak nemas up to date windowse znaci piratske, ako slucajno neznas rijesit taj problem , nece ti pomoc nis jer prozvodaci baziraju svoj software na osnovu efikasnosti i sigurnosti nekog operativnog sustava tak da tvoji frendovi mozda imaju tu problem ili su jednostavno glupi pa puste nes kaj nebi trebali ali programi rade bez greske jer sam se u to sam uvjerio.

Inace ak nesnas podesit nes pa i koristit mos ti imat kaj god hoces kad si tup.

Male su razlike i za prosjecnog korisnika koji ne posjecuje bog zna sta bilo koji od ovih je vise nego odlican ovisi samo koji ti vise pase odnosno kojim znas rukovat kak treba.

Tak da se malo smiris s tim glupim tizjavama i ja koristim Kasperky i prvi mi je izbor pa ne hrackam okolo po dobrim programima koji to i jesu.
bibonzo je offline   Reply With Quote