Citiraj:
Autor Mar
Karikiraš i vadiš iz konteksta
Po tebi ne bi trebalo biti nikakvih ekoloških standarda, nikakve norme, svaka tvornica bi trebala ispuštati i trovati ljude koliko može, jer eto ako već ne piju sokić od cikle i joggiraju svaki dan, onda im niti ovo malo kancerogenog dima ili azbesta neće puno naškoditi.. 
|
Ej,šta misliš: od koje smo amebe potekli nas obadvojica;od one koja je zaključila kako je "grdo tamo vani izvan vode na direktnom(smrtonosnom) udaru UV zraka",ili one druge koja je samo rezignirano konstantirala "ma,'ko ga hebe..."

i ispuzala van na kopno...?
Ja znam od koje sam...
Citiraj:
Autor Mar
Zašto zabraniti "prljavim" firmama rad, ili proizvođačima automobila "prljave" aute kad im je skupo prilagoditi se na nove ekološke norme.
Zbog toga jadni radnici dobijaju otkaze i firma ode u stečaj jer nema love da plaća razvoj i uvođenje normi te se uništavaju životi... a zašto? Nije vrag da to malo dima šteti ljudima? To što je statistika raka pluća i dišnih puteva u tom području 50% veća od državnog prosjeka i što vegetacija umire mora da je do UV zraka i GMO kukuruza 
|

Huh,sorry,nisam znao da je kod vas tamo dolje tako gadno...

Evo,majkemi,nema više pušenja kada je bura u Slavoniji...moj mali doprinos Jugu(stvarno nisam znao)