View Single Post
Staro 08.11.2008., 16:46   #207
windfucker
Guest

Quotam Mar-a,no zapravo,ovo se ne odnosi (samo) na njega...

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Evo da se i ja javim.
Po meni zakon je na mjestu, iako bi ja stavio još rigorozniji
Ehh,da...ovo me podsjeća na jednoga čiku sa smiješnim brčićima,od prije 50-ak godina,samo što mu sprovođenje dogme u praksi ne ispade nimalo smiješan čin...

Citiraj:
Naime, tvrdnja da bi trebali kafići izabrati žele li ili ne dopustiti pušenje pada u startu jer bi onda svi dopustili, pogotovo u manjim mjestima i gradovima di nema "kritične" mase jer naravno jedno 80% ljudi koji idu u kafiće puši.

Pri tom se zaboravlja na ogroman broj nepušača koji naprosto odbijaju ići u zatvorene smrdljive i štetne prostore u koje bi definitinvno išli na kavu/čaj/pivu/sok da je pušenje zabranjeno.
Khmm,a zašto bi,pobogu,itko kome je stalo do vlastitoga zdravlja imao išta tražiti u kafićima?
Gle,sjediš na neudobnim stolicama,riskiraš vensku trombozu i piješ iz slabo opranih čaša...malo neprimjereno ponašanje za tako (duše)brižne izdravstveno osviještene jedinke,zar ne?
Kada već hoće biti doslijedni,neka se nalaze na jogging-u četvrtkom i čavrljaju uz čašicu svježe iscijeđenoga soka od cikle,negdje u vrletima Velebita,recimo...
'bemu,dovedite mi takvoga&prestajem pušiti odmah (dovedite il' zauvijek šutite što i kako bi pušači trebali ovo-i-ono)
Poanta: prvo svojom guzicom u trnje,pa onda dijeliti savjete...

Citiraj:
Također, netko je pričao o izboru gdje je kao argument navedeno kako je ok zabraniti pušenje u nekim ustanovama i sl gdje se dolazak ne može izbjeći (posao, škola, bolnica, administracija itd), no da bi se trebalo dozvoliti u restoranima i kafićima jer tu kao imamo izbor.

Heh, koji je izbor nekom nepušaću koji se ne želi trovati i smrditi kad dođe doma ako u svakom kafiću ima xx pušača koji "dime"?
Pogle' gore (Velebit,cvijeće & držanje za ručice)

Citiraj:
Da je zakon da u određenom mjestu mora biti 50-50% kafića za pušače i nepušače to bi bilo recimo "fer", no naravno ne može se nekim vlasnicima dirigirati promjene dok drugi prolaze bez te obveze.
Jasno,zakon tržišta...

Citiraj:
Uostalom, vrijeme je da se ljudi riješe te loše navike (ovisnosti) za koju nema opravdanja jer ove priče kako te to "opušta" i "smiruje" su šuplje, jer ako nemaš unutarnji mir i mogućnost opuštanja bez "pomagala" neće ti niti Valium ili Xanax pomoći
Gle!Opet onaj čiko sa brčićima!

Citiraj:
Nije problem što se osjećaš dobro ako pušiš, nego je caka što se osjećaš usrano ako nepušiš
'Ajde,vidiš da se razumijemo

LP

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa o čemu se stalno govori, je li možeš zamjenit zrak

Ovde se govori o postupcima koji pojedinac može primjenit!
'Ajde Baja,kameru u ruke i snimi kako pališ vozačku&onda bejzbol-palicom po autu...zrak je jako važan,zar ne?

Btw,bar bi ti trebao znati šta je Strikan govorio Netijaku "zašto svaki pravi škovacin mora dimit' i imat' uzase španjulet"...
A,pari mi se da Strikan zna najbo'je,aa?

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 08.11.2008. u 16:59.