View Single Post
Staro 08.11.2008., 16:23   #69
bibonzo
Premium
Moj komp

bibonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor J&P Pregled postova
pališ se.isto ko i na tu stranicu koja je toliko izreklamirana da ju čak i kaspersky kao primjer uzima...zato što se na tu stranicu palite.

predomišljaš se oćeš li aviru uzet a kasperskog bacit...i ja ti samo reko da ne radiš to...zato što kasperski najkvaklitetniji skener ima i najbolje briše i to ti se neisplati mjenjat za 2% više prepoznavanja virusa.

ja samo windows firewal imam...ili...nemam ništa od zaštite.kasperskog koristim u slučaju zajeba.
Kao prvo stranica nije izreklamirana nego je uvazena jer odraduje svoje reviewe kak bog zapovjeda, a ne kao neke sljuke.

To kaj si sad reko je ko da si reko guru3d i toms hardware nemaju dume kad rade recenzije o procesorima, grafama itd... nego su izreklamirane pa eto majmuni ih citaju i kupuju na osnovu njihovih recenzija.

Kao drugo nisam rakao zasto bi promjenio K nego samo naznacio da bi mi prvi izbor bila Avira ak se odlucim na to.

Neznam od kad koristis K ali ja sam osobno imao 6,7 i trenutacno v8 seriju koja je poznatija pod 2009 pa bi znao da svakih mjesec do dva useru sve sa update-ima za program pa nerjetko ekipa mora radi njihovog programa formatirat pc sto je apsolutno neprihvatljivo (osobno 2 puta imao to iskustvo).

Malo su to sad sredili u zadnja 3 mjeseca ali ak se ponovi nebum vise ceko bez obzira kaj je program sam po sebi fantastican.

Sam te molim da ne pricas gluposti opet jer mi se neda svadat, uostalom covjek koji je trazio savjet je reko da nece kaspersky pa neki ovdje postuju neciju zelju, a ne sole pamet bez veze.
bibonzo je offline   Reply With Quote