View Single Post
Staro 08.11.2008., 15:38   #198
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
daj malo gledaj siru perspektivu, napalili ste se kao da je pusenje (cigareta) jedino zlo na ovoj jebenom svijetu, i nista drugo. gadi mi se od ljudi koji gledaju tako usko i sebicno samo na svoju guzicu, licemjeri najcesce.
bez uvrede iako znam kakav ce biti odgovor na ovo, i automatski kao takav znam da opet si nisi dao volje razmisliti o napisanome.
Pa možda tebi smeta droga, brza vožnja, životinje. PO meni je dobro da se nešto pokreće (iako primarno služi za HARAČ™). Opet ponavljam npr ja volim PSE, i uvijek pustim svoju mrcinu da nekoga izgrize, samo zato što ja to volim ?
Citiraj:
neka, uzivaj u zdravom zivotu bez dima, ali cuvaj se kud i kamo opasnijih stvari. koje su postale (opa, krivi izraz - o njima se ne govori pa nisu vazne) cista svakodnevnica koja nije u prvom planu, pa shodno tome nije ni vazna.
Pa ako netko može utjecat na smanjenje zagađenja onda sam ja s njim, ali pojedinac nemože utjecati na gigante, i prema tome može samo pričat kako bi bilo dobro kad bi bilo
Citiraj:
Meni osobno nesmeta, briga me ako ce neko pusit, vise mi smeta kad cila ekipa prica o WoWu po cile dane
I ovo treba zabranit, Hilaj me, nisi bacio stun, koliki ti je spel demiđ ?
Baja 001 je offline