Umpah ja sam imao jednog od strožih ispitivača HAKa na ispitu vozio sam ga po zagrebu skoro sat i pol po svim mogućim cestama od avenija u špici do kvartovskih dvosmjernih ulica po kojima raja parkira sa strane tako da jedva prođe jedan auto i mislim da ako je tip procjenio da se mogu vozit da se i mogu vozit...

K tome sam doma vježbao na užasnim seoskim puteljcima po snjegu i kiši i blatu i ledu i trulom lišću i svemu ostalome kaj se po cesti nalazi po asfaltu i kvari ti dan...
I opet ne pada mi na pamet da se na mjestu na kojem je zabrana 30 vozim 80, mislim to mora biti idiot koji to radi, broj konjskih snaga je nebitan, sad sam u procesu nalaženja trajnog posla i ako sve prođe na proljeće kupujem novi auto i vjerojatno će to bit rang ili jako malog kupea tipa corse sa 90ak konja ili rang astre sa 115-140 konja i to benzinca (radi plina) i ne mislim da je to previše snage, po meni auto treba (realno) moći na max momentu (kad ima najviše snage) u najvišem stupnju dati 140-160 Km/h s takvim autom se možeš voziti 120-130 po autocesti bez obzira na vjetar, nagibe i ostalo i to je to što ima smisla kod nas kupovati s obzirom na zakone i propise, pa čak i generalno gledajući udaljenosti u hrvatskoj...