View Single Post
Staro 08.11.2008., 10:03   #180
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Je, svi će te rak dobit od frendova pušača, kako da ne...medijska propaganda o štetnosti pušenja je ipak malo PREnapuhana. Kao i OK! i TEEN sranja da kad se ljubiš s pušačem/pušačicom kao da ližeš pepeljaru...Možda da nađete nekoga ko održava osobnu higijenu?
Ma djaba njemu higijena svog svijeta kad mu iz usta smrdi ko da je jeo govna covjece. Nije mi jasno kako neko moze davati tolike pare za nesto tako odurno i ogavno, a bogami i smrtonosno. Hvala Bogu pa se svijest ljudi polako mjenja pa cigara nije vise "in".
Samo, zalosno je sto samo nepusaci smatranju da nije in

Gle sad racunice !!!

15 kn kutija x 365 dana = 5475 kn x 10 god. =54,750 kn

Al malo ko popuši samo kutiju, netko popusi kutiju i po, pa dolazimo do cifre od 82,120 kn (solidan autić)
Jeftinije je platiti placenog ubicu, a i brze !!!

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Fascinatno je kako jos nikome nije palo na pamet ici "preodgojiti" buduce narastaje, upoznati ih unaprijed sa svim losim posljedicama svega gore navedenog jos u stanju razvoja same osobe. nekakva odgojan nastava u skolama, ne znam jel toga ima vani, ali zasto nebi bilo kod nas?
Ma cuj ti njega, jos da ti drzava i djecu odgaja, pa nauci ti sam svoju djecu da je cigara stetna. A i teza mi je malo naopako postavljena. Kazes buduce narastaje treba "preodgojiti". Vidis di je to sve otislo. Pa djeca, mladi ljudi, bebe, klinci i klinceze, babe, starci rode se kao nepusaci, covjek je po defoltu NEPUSAC. Stoga molim lijepo, po defoltu, volji prirode i svemira, nije potreban nikakav "preodgoj" u skolama i vrticima. Pusacima DA, njima svakako, ali po mom taj bi preodgoj i platili sami i to masno. Jer ako mozes placati cigare mozes i preodgoj. Treba s time krenuti sto ranije jer pusac rađa pusaca, na koji ces ti nacin biti uzor svom djetetu. Tako sto ces ćiburiti u njegovoj prisutnosti, i tako sto ce ono odrasti u dimu svojih roditelja ... daj molim te.

Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Viš na to sam totalno zaboravio da svaki put moram luftat robu ili ju praktički čistu staviti u pranje jer smrdi po dimu.
Da vidis, em sto mi smrde pod nosom, jos mi i nabijaju trosak jer svaki dan moram prati robu kad dodjem s posla ili iz grada. A kriza dolazi, struja skupa, voda takodjer, a di su jos prasak, omeksivac + susilica zimi

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 08.11.2008. u 10:29.
Ziiky je offline