Citiraj:
Autor BladeRunner
Je, svi će te rak dobit od frendova pušača, kako da ne...medijska propaganda o štetnosti pušenja je ipak malo PREnapuhana. Kao i OK! i TEEN sranja da kad se ljubiš s pušačem/pušačicom kao da ližeš pepeljaru...Možda da nađete nekoga ko održava osobnu higijenu?
|
Ma djaba njemu higijena svog svijeta kad mu iz usta smrdi ko da je jeo govna covjece. Nije mi jasno kako neko moze davati tolike pare za nesto tako odurno i ogavno, a bogami i smrtonosno. Hvala Bogu pa se svijest ljudi polako mjenja pa cigara nije vise "in".
Samo, zalosno je sto samo nepusaci smatranju da nije in
Gle sad racunice !!!
15 kn kutija x 365 dana = 5475 kn x 10 god. =54,750 kn
Al malo ko popuši samo kutiju, netko popusi kutiju i po, pa dolazimo do cifre od 82,120 kn (solidan autić)

Jeftinije je platiti placenog ubicu, a i brze !!!
Citiraj:
Autor Burko
Fascinatno je kako jos nikome nije palo na pamet ici "preodgojiti" buduce narastaje, upoznati ih unaprijed sa svim losim posljedicama svega gore navedenog jos u stanju razvoja same osobe. nekakva odgojan nastava u skolama, ne znam jel toga ima vani, ali zasto nebi bilo kod nas?
|
Ma cuj ti njega, jos da ti drzava i djecu odgaja, pa nauci ti sam svoju djecu da je cigara stetna. A i teza mi je malo naopako postavljena. Kazes buduce narastaje treba "preodgojiti". Vidis di je to sve otislo. Pa djeca, mladi ljudi, bebe, klinci i klinceze, babe, starci rode se kao nepusaci, covjek je po defoltu NEPUSAC. Stoga molim lijepo, po defoltu, volji prirode i svemira, nije potreban nikakav "preodgoj" u skolama i vrticima. Pusacima DA, njima svakako, ali po mom taj bi preodgoj i platili sami i to masno. Jer ako mozes placati cigare mozes i preodgoj. Treba s time krenuti sto ranije jer pusac rađa pusaca, na koji ces ti nacin biti uzor svom djetetu. Tako sto ces ćiburiti u njegovoj prisutnosti, i tako sto ce ono odrasti u dimu svojih roditelja ... daj molim te.
Citiraj:
Autor AMD
Viš na to sam totalno zaboravio da svaki put moram luftat robu ili ju praktički čistu staviti u pranje jer smrdi po dimu.
|
Da vidis, em sto mi smrde pod nosom, jos mi i nabijaju trosak jer svaki dan moram prati robu kad dodjem s posla ili iz grada. A kriza dolazi, struja skupa, voda takodjer, a di su jos prasak, omeksivac + susilica zimi