View Single Post
Staro 07.11.2008., 23:19   #149
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Pa kaj ga nisi nabavio na kraju???
A zajebali me... Treba platit jos 2 racuna + ovaj mjesec do potpisivanja novog ugovora...
O mojem slucaju potpisuje vlasnik flex obitelji 700 pa ce bit za jednu kunu.

Samo se nadam da me opet nisu zaje preko podrske za korisnike da se ugovor moze produzit 6 mjeseci prije isteka uz iskoristenje popusta na mob.

Citiraj:
a)bezveze
b)preskup (to realno vrijedi soma kuna, mislim kvragu i sve ako kupujes mobitel zato sto ima touchscreen)
c)lomljiv (ogromna ekrancina + đep = lom i ogrebotine koje ne da smetaju nego ono prije ili kasnije
d)totalno nema SVRHE i nevidim razlog pomane za njim. zato sto je apple? mislim sorry ali ima PDA koji su GRO bolji od ove pomodne igracke
e)to je samo pomodna igracka za klince i sve koji se tako šišaju
f)i opet svrha toga je sto? Da mozes klinicima u parku pokazivat filmce na velkom ekranu koji nema druge svrhe.
g)totalno je gay
h)moras ga uzet na pretplatu i prodat dušu vragu
i)softwerski bugovi u surfanju. youtube negledljiv, interne šteka do beskorisnosti. Cak mislim da ima i problema sa flashom... tolko o netu
j)nemres izvadit bateriju? Ono WTF???
k)nemres poslat MMS
l)nemres snimit video

m)opcenito je dosta spor, ima problema kod konekcije na 64bit win os (ispravljeno mozda?) i da ne pricamo da su alati za email i slicno, a to je kao poslovnoj publici koja bi trebala biti no1 kupac jako vazno, zaqurac losi.
BOLD - informiraj se
Sve ostalo su subjektivni dojmovi, koji naravno stoje, ali računaj da nemaju svi isto mišljenje kao ti.

Ljudi žele nešto drugačije, posebno. To što nije regular candy bar sa tipkicama i Symbian OSom ga čini nečim što ga još nismo imali.
IcyTexx je offline   Reply With Quote