Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 07.11.2008., 20:27   #498
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pa obadvije emisije nemaju veze sa stvarnim životom. Koliko od nas si može priuštit kupit auto koji je u prvih 30-40 mjesta na Top Lapu il kako se već zove? Jako malo. Gledam top gir samo da se dobro nasmijem te da vidim ono što vjerjatno nikada neću imati. Istina je da klarkson uzima samo najbolje a ovi dijele ostalo, istina je da klarkson većinom pobjeđuje na njihovim igricama, istina je da zajebava ovu dvojicu nenormalno, istina je da favorizira astone(iako izgledaju od prvog modela isti) i sve druge engleske aute...

Glupo mi je što u posljednje vrijeme od stiga prave sprdačinu (posebno kada leti za kozama u thrilleru ili svi njegovi pusti rođaci, ajde respekt za Stigicu).

Thriller je odrađen na njegov svojstven način i zanima me zašto nije astona parkiro pred birc u potrazi za kevama... I da se osvrnem na njihov izbor auta... Klarkson je uvrstio u top 100 auta bar 10 samo zato što ih je jednom imao. A sad koliko mrzi švabe i ostale neznam, dovoljno govori da je u tih top 100, GTI završio na prvom mjestu.

A i bolje im je da se zabrinu za engleske aute, Hamond preferira Porsche (Porsche grupa), Klarkson Lambu (Porsche grupa), May je oso vjeran rolsu i G-Wizz-u. Audi (Porsche grupa), VW, Seat, Škoda (Porsche grupa), Spyker (Porsche grupa), Bugatti (Porsche grupa), Bentley(Porsche grupa) i još masa malih tvornica koje koriste derivate nekih od ovih kompanija (Gumpert, KTM)

Za sve one koji gledaju koji k Porsche, bili su ušli u struktruru VW-a a s time i svega ostalog a mislim da su ili će postati većinski vlasnici.