patch-ne se mob u FARu sa sysfx patchom ( ja sam ovim w800_R1BC002_sysfx_v.2) i stvori se u FARu GFX folder u memoriji mobitela (tpa/user/other/gfx) te se u taj folder ubacuju sistemske ikonice koje se žele promijeniti sa FARom ili XSom (ja sam to radio sa XSom 3.0 jer se može drag'n'drop napraviti s više ikonica,( radio sam patch s ugašenim mobom, izvađene sim i memori kartice za svaki slučaj)
i da li mogu flešniti svoj w800 iz r1bc002 u R1BD001? (vjerujem da mogu jer sam već svoj k750 flešno u sadašnji w800)
hvala -->
---------------------------
Može li kakvo objašnjenje kako promijeniti sistemske ikone (bateriju, signal i ostale) na W800 cid36 sa FAR managerom. Tražim po netu već tjedan dana, ovdje nema (i to stvano nema obješnjenja, ima samo cid49 s gslideom).
---- skužio za ovo iznad ---> patch-ne se mob u FARu sa sysfx patchom ( ja sam ovim w800_R1BC002_sysfx_v.2) i stvori se u FARu GFX folder u memoriji mobitela (tpa/user/other/gfx) te se u taj folder ubacuju sistemske ikonice koje se žele promijeniti sa FARom ili XSom (ja sam to radio sa XSom 3.0 jer se može drag'n'drop napraviti s više ikonica,( radio sam patch s ugašenim mobom, izvađene sim i memori kartice za svaki slučaj)
i da li mogu flešniti svoj w800 iz r1bc002 u R1BD001? (vjerujem da mogu jer sam već svoj k750 flešno u sadašnji w800)
hvala
Zadnje izmijenjeno od: vipbaka. 09.11.2008. u 19:50.
|