Tema: Fallout
View Single Post
Staro 07.11.2008., 19:34   #394
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008

*spoiler*
uh, prosao sam to u minuti, pa se ne sjecam dobro, ali se sjecam da sam tu negdje zavrsio u cijevima ispod zgrade, odvrnuo neki ventil i vrata su se otvorila pa sam prosao dalje, ali ih je tad enclave napao...
*/spoiler*

Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen
-->
Citiraj:
Autor Darth Revan Pregled postova
Jel znate mozda u cemu je problem, naime trebam na onom questu kad nadjem starog, pa moram aktivirati onaj flood control pump tamo u basementu, kad kliknem na onaj flood control switch nista se ne desava, sve sam probao jednostavno ne reagira, a stari je tamo u rotundi i čeka da ja to obavim !

*spoiler*
uh, prosao sam to u minuti, pa se ne sjecam dobro, ali se sjecam da sam tu negdje zavrsio u cijevima ispod zgrade, odvrnuo neki ventil i vrata su se otvorila pa sam prosao dalje, ali ih je tad enclave napao...
*/spoiler*

Sto se rusenja tice, skinuo sam final fix od skullpture (trazite torrent), i nakon toga se i dalje rusila, pa sam sredio ono sa ffdshow i sad je stabilna ko kamen

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.11.2008. u 22:57.
Igneos79 je offline   Reply With Quote