View Single Post
Staro 07.11.2008., 18:33   #19
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Od T-Coma je reset nevidljiv??
Mislio sam nevidljiv prosjecnom korisniku koji ni nezna da se desio za razliku od reseta routera koji se jasno osjeti

Citiraj:
Daj ti pogledaj malo i nauci sto se dogadja svim mreznim uredjajima koji se spajaju na jedan drugi kada taj drugi njima promjeni IP adresu i sto oni moraju napraviti kako bi se opet spojili.

Reconnect, odnosno Disconnect i Connect je isti, nema vidljivog, nevidljivog. Probaj skidati nesto sa neta ili gledati stream koji se veze na tvoju IP adresu (kao i velika vecina toga) pa pogledaj sto ce se dogoditi sa tim tvojim "nevidljivim" disconnectom.
WarIII nekako to premosti(do 20 sec trajanja) ali samo nakon 90sec od pocetka partije.....kako neznam niti me zanima(da je nemoguce, NIJE).
Inace za vrijeme trajanja warIII partije se kabel od modema/routera moze FIZICKI izstekati i vratiti nakon recimo 5sec i sve normalno nastavi, kako nemam pojma.

Citiraj:
I da, prekid je od strane T-Coma, kasniji connect od optimalnog je do mrezne opreme koja se spaja na T-Com.

Back to the basics!
Znaci njemu TCom radi uz 24h reconect i radnom reconecte.......daj molim te, njemu se uz klasican 24h reconect sam uredjaj resetira svaki dan sto uzrokuje 3 min neimanja neta i naravno novu konekciju na TCom koja krece od tog trenutka STO SE JASNO vidi iz izlistaja koji je prilozio.

@segregator
Jebiga, blizzard je blizzard a ostali su konkurencija.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote