View Single Post
Staro 07.11.2008., 18:25   #134
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Držite se teme, nemojte skretati u spamaru bezveze...
A koja je tocno tema i tko je tocno offtopicario? Tema je iPhone kolko ja vidim i nevidim da je itko radio offtopic

a ja cu ga popljuvati. Mislim nevidim cemu takva pomana za tom igrackom za djecu....

a)bezveze
b)preskup (to realno vrijedi soma kuna, mislim kvragu i sve ako kupujes mobitel zato sto ima touchscreen)
c)lomljiv (ogromna ekrancina + đep = lom i ogrebotine koje ne da smetaju nego ono prije ili kasnije
d)totalno nema SVRHE i nevidim razlog pomane za njim. zato sto je apple? mislim sorry ali ima PDA koji su GRO bolji od ove pomodne igracke
e)to je samo pomodna igracka za klince i sve koji se tako šišaju
f)i opet svrha toga je sto? Da mozes klinicima u parku pokazivat filmce na velkom ekranu koji nema druge svrhe.
g)totalno je gay
h)moras ga uzet na pretplatu i prodat dušu vragu
i)softwerski bugovi u surfanju. youtube negledljiv, interne šteka do beskorisnosti. Cak mislim da ima i problema sa flashom... tolko o netu
j)nemres izvadit bateriju? Ono WTF???
k)nemres poslat MMS
l)nemres snimit video
m)opcenito je dosta spor, ima problema kod konekcije na 64bit win os (ispravljeno mozda?) i da ne pricamo da su alati za email i slicno, a to je kao poslovnoj publici koja bi trebala biti no1 kupac jako vazno, zaqurac losi.

Dakle kad to sve zbrojim mogu odma sa sigurnoscu reci da je i netko ko kupi iphone isti ko i taj telefon. Bezveze.

ovo je cak gore i od viste...
Fleks je offline   Reply With Quote