Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 07.11.2008., 11:35   #483
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
nisi ti baš shvatio poantu cijele emisije, jelde? mislim na kraju krajeva je švabo ispao teh car, tak da ne vidim smisao tvog posta.
Krivo, njemci su "stvorili automobile" i rade najbolje automobile na svijetu i nikada ih nitko nece dostici u tome(samo spomen 4 najaca imena u povijesti automoto industrije govore za sebe: Felix Wankel, Otto Nikolaus, Rudolf Diesel i Karl Benz), svi njemci, ali englezi naravno kad vide da njih ipak nemogu "skinut" pljuju sve ostalo u svom klasicnom stilu "rubbish" i sl.

Clarkson je totalni ego mainjak i naravno da u stilu engleza(ko recimo dobro poznaje stanje u engleskom "Premiershipu" zna o cemu je rijec) sve sto je englesko mu se dodaje 2-3x na realnu vrijednost a sto nije englesko se pljuje a kako iza mase engleskih automobila stoji njemacka uprava, pamet ili tehnika nesmiju ih blatit je time stete sebi, ali i bez toga da ih blate bili bi neuvjerljivi jer i povrsni poznavatelji "automota" znaju sta su "AMGov Black" ili M kod BMWa, dok oni jadni imaju tog Astona kojeg guraju svim silama(filmovi, spotovi, razni showovi...) samo da bude vidjen, dok recimo GTR cak i ako mu zanemarimo glavnu prednost(cijenu) ostavlja vrhunski dojam.

Uglavnom: If it's not english, it's rubbish.

@edit
i sto se tice fraze "teh car" imao sam prilike vidjeti na faxu prije 2 tjedna rastavljen motor od Priusa te mogu samo citirat onako usput profesora koji kaze: "stvarno nemrem vjerovat kak ti japanci nisu vec propali."

Mislio je dakako na nevjerovatnu preciznost i kvalitetu izrade(zavrsne obrade i sl.) koja je jako daleko i od Merca i njemu slicnih.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote