Citiraj:
Autor Opaki
ah... nisam očekivo da će ih ovak zgazit. Onaj Bent je zabio sad i nikad više, nikad čuo za njega.
Ni rezultat ne pokazuje ogromnu razliku razliku između igrača i tempa u igri.
Nakon ove utakmice će se zamislit cjela HNL koliko imaju smisla ovak lokalne lige, jadne.
Ja sam za staru JUGO ligu, ujedinjenje svih liga jugoistočne europe!!! + austrija, mađarska, češka, slovačka pa i poljaci su welcome.
Jedino Grci neće nikad pristat, oni već imaju ionako dovljno klubova u euro natjecanjima
|
Bent je dobar igrač, no do ove sezone nije ni dobio pravu priliku. Još će se čut za njega.
Velika je razlika, i u kvaliteti, a osobito u držanju tempa. Dinamo je pao nakon pola sata a Englezi su stiskali cijelu tekmu.
Regionalna liga nije nikakvo rješenje. Pogledaj košarku, izuzev 4 kluba više i nema košarke kod nas... A iz naše lige su ipak izašli mnogi kvalitetni igrači.
Treba više ulagat u razvoj mladih igrača kod nas i ne kupovati prosječne strance kao što to Dinamo radi.
I treba spriječiti Dinamo i Hajduk da pokupuju sve najbolje iz ostalih klubova, da se barem malo drži konkurencija.
Kod nas Dinamo riješi 90% tekmi u pol sata igre po utakmici, i zato su izgubljeni kad im neka momčad nabija tempo cijelu tekmu. Mislim da bi regionalna liga donijela više štete nego koristi po tom pitanju.