Citiraj:
Autor AMD
Pa šta je kupio auto jači od 100 ks. Ne razumijem šta će mu kad se ionako nema gdje voziti s njime. Plafon je na autoputu 130 km/h, a za to netreba auto jači od 100 ks.
Moja žena je položila prije 7 godina dok još nije bilo zakona o mladim vozačima. Ja sam bio zakon.  Naravno da joj nisam kupio jurilicu od 200 ks. Kupio sam joj Daihatsu Charade 1.0 TD, tri cilindra, 48 ks. Auto neide preko 130, pocinčana limaria je odlična za ogrebotine i sl. i još je imala dril s moje strane šta se tiče parkiranja i vožnje u rikverc.
Sad mi je zahvalna na tome jer vozi karavana od 4,80 m i parkira se na rikverc gledajući samo retrovizore, a bez problema vozi na rikverc i kombi.
|
Joooj. Jel vazno zakaj su ih kupili? Vazno je da su ih kupili dok su smijeli bez problema i onda se nasa pametna vlada sjeti izmisljavat gluposti
Doma imam dva auta koja su kupljena sa brijem najslabijim motorom koji su imali u ponudi i oba imaju nes sitno prek sto konja i mos se jebat. Poanta je u tome kaj jebu ljude bez razloga jer da prostis veca opasnost na cesti je idot u Puntu 1.2 sa jedva 50 konja, ali sa 3 promila u krvi neg ja sa 102.5 konja i trijezan