Citiraj:
Autor AMD
Da li je diskriminacija ako dečko ima 18 godina i jedan dan, a njegova dugogodišnja cura ima 17 godina i 11 mjeseci. Staraca nema doma. Oni fino u krevet hopa cupa. Nedaj bože ona ostane trudna, ali i nemora i netko to prijavi. Zakonski je dečko spavao sa maloljetnicom i završava u buksi. Da li je i to protuustavna diskriminacija.
|
nije. cak je i potpuno legalno. mislim da osoba mora imat vise od 16 god i da razlika u godinama mora bit manja od tri god ili nesto tako, i naravno da je dobrovoljno stupila u odnos.....
a sto se tice zakona o prometu ima puno teskih gluposti u provodjenju istog.
mene recimo fascinira da je od postanaka RH samo jednom jedinom cobanu trajno oduzeta vozacka... ja znam bar 10 ljudi koji su trebali vozacku izgubit dozivotno i to na temelju onog za sto su uhvaceni, a ne za to sto rade po cesti. covjek ima 5-6 sudara, i svaki put tesko pijan i kriv, i ima vozacku.
kako da se ja onda cudim kad ljudi ginu po cesti?
u jednoj americi te ni pusti milioni nemogu izvuc od trijeznjejna u stanici ako naduvas.... al mi smo jos daleko od toga... nije nama najveci problem te pi**arije od 500-600kn, vec je problem sto oni koji stvarno rade sranja, samo moraju placat kazne (ako), a tako mogu do besvijesti jer ima babo....
edit: daj se malo potrudi oko tog prijemnog da upadnes...
faks ti je super, ekipa, zeka peka, jedino bi pred ispite morao malo
vise vjezbat.........