View Single Post
Staro 06.11.2008., 10:45   #738
Killer_99
Ubojito stvorenje
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Emperor Pregled postova
Mene prije godinu dana zaustavili oko pola 3 nakon povratka sa izlaska.

Još je vrijedio zakon za zabranu vožnje mladim vozačima od 23-5h,pio nisam ništa naravno i napuhao 0.00 promila,brzinu nisu ni mjerili ali sve je bilo po pravilu.

Ovaj policajac me nije htio pustiti iako je do doma 3km ,i to otvorene ceste gdje nema žive duše.

Ali ne uzeli mi vozačku i čekaj sinko do 5 ujutro.

Dođem u stanicu u 5.05 i pitam dobro jutro kad mogu dobiti vozačku.

Kažu oni za 2-3h da još malo pričekam,onda sam popizdio i otišao doma bez vozačke.

Drugi dan dodje mama po vozačku pošto joj je bilo usput ,ali frajeri nedaju još je izvrijeđali.

Kad sam drugi dan došao morao sam čekat još sat vremena,da bi mi na kraju taj zakon ukinuli.

Oni umjesto da hvataju pijance sa 2 promila u krvi koji gaze ljude,hvataju studente bez para.

Platio nisam jer sam se žalio,i riješenje nije stiglo još,ali sam preživio duševne boli i razmišljam da ja njih tužim.

Koliko je taj zakon dobar i efektivan vidjelo se kad su ga ukinuli nakon 2 godine.

ACAB
Cuj slazem se sa tobom ciste gluposti su ti zakoni

Uzmi samo primjer da imas ludake koji se provozaju tamo gdi se rampa spusta i prolazi vlak, njima nis jer ih zakon ne vidi u tom trenutku,... a meni jbg proso sam i vidli me odma kazna,...

Sve ok ali mogli su ko ljudi se ponasati i ne derati se na mene, a bogami ako zakon vrijedi za mene mogli su i rebnuti one 3 koji su presli isto ko i ja ili mene pustiti.

A kako kaze kolega ona zagorska ako meni umre krava,....
Ali dajte mi onda recite koja svrha je tog zakona ako vrijedi samo selektivno? Znaci od 4 kazne zadovoljio se samo 1, i to normalno mojom
Ako je vec iso kaznjavati mogo je zaustaviti svih nas 4 i izvrsiti svoju duznost/posao. Jer na kraju krajeva Mi ga placamo da to radi.

Znaci kolega u tvojem slucaju te uhvatio u gluposti ali opet nije "uhvatio" barem trojicu u istom prekrsaju jer normalno dva pandura mogu samo jednu musteriju primiti,....

Killer_99 je offline