View Single Post
Staro 06.11.2008., 00:03   #144
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Nemoj stavljat riječi u usta i meni i ostalima koji su imali tu karticu u kompu ali za divno čudo nisu imali problema kao i ti.
Pa da su imali problema kao i ja, sumanjam da bi prodaja dobro išla. Problemi su bili prisutni, to je najbitnije. Kako su bili kod mene, moguće je da i drugi osjete slične probleme. Zašto ne upozoriti, ne naglasiti, zašto? Zato što sam ja 100% kriv za to jel ? Za čudo, ogroman broj korisnika ATI kartica je imao veliki broj problema sa njima, što je bilo vidljivo i u ovom threadu.

Citiraj:
Ideš, čak vas dvojica...a bar jedan kojeg boli kita jesu driveri, Windoze ili nekaj drugo...mora radit na kompu gdje je prije bila Nvidia
Kaj je sa ostalima kojima sve radi?
Gle, iskreno, boli me kifl za detalje u stalkeru. Ali, slučajnost nije sigurno...jer dvojca nisu slučajnost.

Citiraj:
Mislim da je očito tko je tu presveta krava, ja nisam pisao nikakav usporedni test ali sam se potrudio puno više od tebe da otklonim problem...makar je u pitanju bila Nvidia-ti na primjer tvrdiš da takve stvari nemaju veze...
Ti si imao problem u jednoj igri? Ja sam imao malo više problema, složio se ti ili ne. Ponavljam, čmark ili stalker su nebitni.

Warhead sam instalirao tek poslje završetka "reviewa", i rezultat je bilo izbacivanje iz igre nako 20ak sekundi. Sljedila bi poruka out of range ili nešto u tom stilu i blinkanje monitora kojeg nije bilo moguće ugasiti/upaliti dok se sustav nije restartao. 5 verzija drivera sam mijenjao nebi li igra proradila, ali uspjeha nije bilo. Upravo ovo kaj Greg veli, nema šanse da idem raditi install os-a radi grafe. Ali to je stvar ukusa, viška vremena ili kako god.

Citiraj:
Zabole me, ovo je forum a ne članak sa PCE, trebao bi biti u stanju razlikovati takve stvari
Ali koliko se sjećam Tor je lupao friški image Windoza kad je benchao grafe-zakaj ga ne pitaš?
Mene je briga. Ako se već neke stvari nameću kao must have, onda je valjda red da se spomene PCE, jer da se vidi kako profici to rade.

Napomenuo si čisti install OS-a između mjenjanja kartica, eto, mene je zanimalo tko to radi. Jer taj ima jako puno slobodnog vremena, a vjerujem da bi to svi naglasili u testu.

Čuj, ne vidim kaj Tor ima veze sada, ti dobro znaš kako se i kaj radi u vašem timu.

Citiraj:
Naravno, zato si im posvetio "zaključak"
Više-manje samo tome uz opasku da sa Nvidiom nije nikad bilo problema.
Barem 3 puta smo prošli ovo.

Citiraj:
Izgleda da si se zabunio i zaboravio koji je ovo forum, tu ne brišemo dok nije prevelika spamara ili nekultura.
Ili želiš da pobrišem sve one koji su rekli da im 4850 radi kak treba?
Da banam one koji su stavili ss sa detaljima koji su tebi falili?
Pa da budeš sretniji
Puno ljudi ima problema sa tom serijom, kao i sa serijom 3**0(x2). Brisanje sam spomenuo iz dobro znanog razloga, a to je da se vidi tko je šef.

Citiraj:
E pa, ti nisi prosječan user nego forumaš sa stažem i od tebe bi se očekivalo nekaj malo ozbiljnije.

A ne da se čudiš ko guska dreku ako se pojave problemi pri mjenjanju grafa koji zahtjevaju reinstalaciju bencha ili igre,
Ne, tebe ne zanima razlika između kartica, tebe samo vrijeđa pojam na nešto sa predznakom ATI ne radi savršeno i bez greške.

Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
Vidim da se žestoka rasprava vodi i to je dobro. Budem svoje iskustvo podijelil sa vama.
Dosta dugo sam imal ATI jeve kartice i išlo se na EKW vodeno i trebalo je odabrati između
7900/7950 i 1900/1950. Odluka je pala na N(e)Vidia(mačka u vreći ).
Budem se osvrnul na meni softverske razlike koje mi se ne sviđaju.
ATIju užasno zamjeram na njihovom izgledu CCC-a. Glupo mi je da se taj prozor sa
postavkama nemre raširiti. I zbog to ga moraš skrulati među njima. Obzirom da mi je
televizor uvijek spojen sa kompom i uvjek treba do CCC-a skočiti. A o rušenjima
mo gu pričati danima. Stvarno su se zvijezde morale poklopiti da sve radi kak spada.
E sad nevezano uz grafičku. Imam i od ATIja tuner. Ljudi moji ja to nisam mogel
natjerati da radi kak spada da me ubiješ. Ili je slika bila ok zvuk loš. Pa obrnuto. Ili sve
ok pa kroz par sekundi počne zatrzaviti slika i totalno se smrzne... Ili dok šaltaš
programe se smrzne ak prebrzo stišćeš da ti pokaža sljedeći program. Slično se
događa nekad i kod autoscana. Sad najnovija mi je da mi tuner radi samo par minuta
dok pokrenem program i onda odjednom se smrzne i moram restartati program.
Svaki sljedeći put dok restartam sve kraće mogu gledat tv. Kupil sam ga da si mogu
nekaj snimiti. Ljudi moji ja još ništ nisam pogledal snimljeno sa tim tunerom.
Ljudi moji taj Theatre 550 je dobar komad harvera, ali covece softver je u banani.
Sve programe kaj sam našel na netu sam probal. Ali ni jedan nije baš ok.
Ma nije moguće, sigurno si ti kriv. Jer ako šef veli da to mora raditi, onda mora.

Ovo je zadnje javljanje od mene, kao što kolega windfucker predlaže.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote