View Single Post
Staro 05.11.2008., 23:53   #493
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
da ne editiram gornji post po 74. put, pišem novi.

da je trenutno ispred mene netko tko je radio na cs-u lupio bi ga u nos. zbilja bi. pa nabijem ih na kurac. kako ih nije sramota izdati tako nešta. prošlo je već dosta vremena od izlaska igre, i još uvijek ju nisu pokrpali. malo sam pucao po bari, ubio par beštija i par vojnika, nema ctd-a sve odlično. odem ja onda u cordon. dok sam se skrivao od strojnice iza kamenja usput sam tamanio vojnike koji su šetali okolo. pucam malo po vojnicima što šeću, i pogađam ih, oni mirno šetaju i dalje. onda se lik došeta ispred mene i stane pored srušenog drveta. ja ga oprašim sa sačmom, on ne padne, ja ponovo napunim sačmaricu, i ubijem ga. on mi je za cijelo to vrijeme, dok sam ga ubijao, bio okrenut leđima i nije se ni pomaknio. i da ne pišem roman dalje, mislio sam da je to neki bug koji je promakao, jbg događa se. kasnije uletim u bazu i skrivam se iza ograde. izađem iz zaklona, ubijem jednog, dvojicu i nazad u zaklon. za tri sekunde provirim oni mi opet stoje okrenuti leđima i ja opet bez problema skinem jednog dva. u toj istoj bazi u SOC sam se zbilja namučio da ih potamanim, i sjećam se kako sam trčao tražiti health, zavoje i municiju pod paljbom, a ovo kao da igram serious sama. zbilja su zasr*ali s tim, čemu igrati kad je ai u totalnoj banani. ide lagano uninstal i instal prvog djela, a ovo ću ponovo instalirati kad izađe negdje 12. patch. sad idem poslati mail sličnog sadržaja odgovornima za propust, odnosno onima koji ga trebaju pokrpati.

EDIT:

http://www.escapistmagazine.com/vide...-E-R-Clear-Sky

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote