Citiraj:
Autor Mad_Duke
Onaj dio o razinama zapravo se tice ovog sada:
Ja mislim da si ti najjobicniji sarlatan koji nezna podesiti graficku karticu kada ju kupi, a o cijeloj konfiguraciji da ne pricam.
|
Sad bar znam kome cu donjeti konfu i novu grafu kad piknem da mi ju postela

Ne branim niti Gilbert5 niti Jelca ,ali sto si ti, doktor nauka stelanja graficke?

Ovdje se koliko ja znam razgovara i vodi rasprava o 4850 a ne opisuje neciji nacin podesavanje iste kao i ostatka konfiguracije.Sto se tvoje grafe tice hladna je zato jer je fan na 100% i u idle je 43 stupnja ,na mojoj 8800 gt je taj vent na 45% drzao gpu na 38-40 stupnjapa sad otom potom o hladnoci ( kao i buci koju prizvodi na 100%).
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Prema tome ovaj cijeli "review" je bezveze jer MENI radi, a TEBI ne radi.
|
Maestralan odgovor nekoga sa 1000+ postova,ako si maher pukni gore nive windoze i napravi TI review i s jednom i s drugom pa da vidimo kako TEBI radi a kako ''NAMA''
Tebi radi na XP-u,neznam dali si probao s vistom niti me zanima ali ako si citao temu o 4850 ima onih kojima CCC ne stvara probleme a opet ima drugih kojima isti stvara ,plus jos par stvari .
Citiraj:
Autor Jelc
No dobro, ako imaš probleme koji drugi nemaju-i to je krajnja solucija prije zaključka da je grafa u kurcu. 
|
To je to o cemu govorim.
Generalno to nije znak da kartica ne valja..Logicki bi bilo da ako deinstall drivere i maknes ostatak DCleanerom ,iduca grafa koju piknes (nvidia poslje ati,ati poslje nvidie) bi trebalo raditi.Kontra toga je moj primjer: ja sam presao s 8800 GT na 9800 GTX+ i morao sam maknut drivere iako sam stavio nvidiu poslje nvidie.Nije mi tesko ni da sam Winse morao rusiti ,ali ako ce zato radit kako treba oke.I moze reci tko sto zeli ali ATI jos uvjek nije napravio drivere kako spada i to je amen,valjd ce se popraviti ubuduce jer steta da tako mocan komad hardware-a tipa 4850,4870 pati zbog nedoradenog software-a.Sto se review-a tice trebao si staviti ciste winse gore bez icega pa onda testirati jednu pa drugu ,ali nisi jer nisi bio u mogucnosti ili je neki drugi razlog,u to necu ulaziti.