View Single Post
Staro 05.11.2008., 22:02   #136
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
I? To je protiv pravila?
Ovo treba komentirati?

Citiraj:
Protiv tvojih stavova da, ali tko si ti da govoriš što je ispravno a što krivo?
Nemoj stavljat riječi u usta i meni i ostalima koji su imali tu karticu u kompu ali za divno čudo nisu imali problema kao i ti.

Citiraj:
Piato sam te kako je moguće da dvojca imaju iste probleme u stalkeru, nisi odgovorio.
Ideš, čak vas dvojica...a bar jedan kojeg boli kita jesu driveri, Windoze ili nekaj drugo...mora radit na kompu gdje je prije bila Nvidia
Kaj je sa ostalima kojima sve radi?

Citiraj:
Samo flejmaš kako tebi paše jer pazi, problema sa presvetom kravom se ne smije imati jel?
Mislim da je očito tko je tu presveta krava, ja nisam pisao nikakav usporedni test ali sam se potrudio puno više od tebe da otklonim problem...makar je u pitanju bila Nvidia-ti na primjer tvrdiš da takve stvari nemaju veze...

Citiraj:
Da li PCE nakon svake grafe reinstalira OS?
Zabole me, ovo je forum a ne članak sa PCE, trebao bi biti u stanju razlikovati takve stvari
Ali koliko se sjećam Tor je lupao friški image Windoza kad je benchao grafe-zakaj ga ne pitaš?

Citiraj:
Te sitnice su nebitne u cijeloj prič
Naravno, zato si im posvetio "zaključak"
Više-manje samo tome uz opasku da sa Nvidiom nije nikad bilo problema.

Citiraj:
Na tebi je da pobrišeš thread jer to možeš i zato što se na tvom pf-u spominju opće poznate stvari sa ATI-em, i driverima...a tebi to ne paše
Izgleda da si se zabunio i zaboravio koji je ovo forum, tu ne brišemo dok nije prevelika spamara ili nekultura.
Ili želiš da pobrišem sve one koji su rekli da im 4850 radi kak treba?
Da banam one koji su stavili ss sa detaljima koji su tebi falili?
Pa da budeš sretniji

Citiraj:
Prosječan user ne briše os kod promjene grafe, problemi su se manifestirali na opisani način. Prosječan user...a to je 97% ljudi ovdje.
E pa, ti nisi prosječan user nego forumaš sa stažem i od tebe bi se očekivalo nekaj malo ozbiljnije.

A ne da se čudiš ko guska dreku ako se pojave problemi pri mjenjanju grafa koji zahtjevaju reinstalaciju bencha ili igre,

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
Inace, isto se slazem da jebes takvu graficku za koju moras reinstalirati windowse. Nije mi tesko i ne traje dugo ali zasto bi to morao raditi. Kazu neki da to ta graficka trazi - trazi ona PM a ne reinstall. Jel pise na kutiji? Ne pise. Dakle ne trazi ona nista nego traze bugovi u njezinim driverima.

Nemoj pričati gluposti, pročitaj thread-cijelo vrijeme pričamo da nije čudno ako se pri promjeni grafe bench ili igra počnu rušiti...to je do bencha ili igre a ne Windoza.
Ja sam osobno promjenio hrpu hardwarea i otprilike svaki četvrti-peti put se zna dogodit takvo sranje.
A sav taj hardware sam promjenio na Windozama koje još imam, svaki put je bila dovoljna samo friška instalacija igre ili bencha koji su radili probleme.

A ne sranje po grafi, procu ili ploči da ne valjaju kurcu...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote